Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik basınç sistemi hata ve bulamadığım arka cam perde klipsi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lastik basınç sistemi hata ve bulamadığım arka cam perde klipsi

Arkadaşlar merhaba
    lastik basınç sistemi arka sağ lastik için uyari veriyor ekranda o lastik için hiç bir değer gözükmüyor. Bu aradabir düzeliyor. Hiçbir bilgim olmadığı için size danışmak istedim acaba sorunu nasıl halledebilirim.
    Birde nasıl olduysa arka cam perde klipsi(tutacağı)
    yerinde yok internette aradım bulamadım. Fikri olan varsa cevaplarinizi bekliyorum .

Orjinal yazı sahibi: orhan848 View Post
    Arkadaşlar merhaba
    lastik basınç sistemi arka sağ lastik için uyari veriyor ekranda o lastik için hiç bir değer gözükmüyor. Bu aradabir düzeliyor. Hiçbir bilgim olmadığı için size danışmak istedim acaba sorunu nasıl halledebilirim.
    Birde nasıl olduysa arka cam perde klipsi(tutacağı)
    yerinde yok internette aradım bulamadım. Fikri olan varsa cevaplarinizi bekliyorum .
    Lastik sensörü bozulmuş olabilir. Yakın zamanda lastik değişimi yapıldıysa lastikçi zarar vermiş olabilir ya da bir temassızlık olabilir. Kesin çözüm lastiğin sökülüp sensörün incelenmesidir bence. Sensör hakkında çok fazla bilgim yok açıkçası. Kesin bozulduysa da yenisini alıp janta taktırabilirsiniz.
    Cam tutamaçları ile ilgili hiçbir fikrim yok. Hiç detaylıca bakmak aklıma gelmedi k.bakmayın yardımcı olamayacağım.
    Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post

Lastik sensörü bozulmuş olabilir. Yakın zamanda lastik değişimi yapıldıysa lastikçi zarar vermiş olabilir ya da bir temassızlık olabilir. Kesin çözüm lastiğin sökülüp sensörün incelenmesidir bence. Sensör hakkında çok fazla bilgim yok açıkçası. Kesin bozulduysa da yenisini alıp janta taktırabilirsiniz.
      Cam tutamaçları ile ilgili hiçbir fikrim yok. Hiç detaylıca bakmak aklıma gelmedi k.bakmayın yardımcı olamayacağım.
      Yardımınız için teşekkürler
      ama sensörün bozuk olup olmadığını kim anlar lastikçiye mi gitmeliyim yoksa elektrikçi mi

Yorum

İkisinin de anlayabileceğini zannetmiyorum. Çünkü lastikçiler için fazla karışık ve elektrikçiler içinde yine farklı bir cihaz ki elektrikle çalışıp çalışmadığını dahi bilmiyorum. Elinizde OBD II cihazı varsa hata kodunun detayına kendiniz bir bakın ne diyor. Yok ise yetkili ve ya özel bir servise gösterebilirsiniz. Garantiniz devam ediyorsa vakit kaybetmeden servise gidin derim ben.
        Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post
          İkisinin de anlayabileceğini zannetmiyorum. Çünkü lastikçiler için fazla karışık ve elektrikçiler içinde yine farklı bir cihaz ki elektrikle çalışıp çalışmadığını dahi bilmiyorum. Elinizde OBD II cihazı varsa hata kodunun detayına kendiniz bir bakın ne diyor. Yok ise yetkili ve ya özel bir servise gösterebilirsiniz. Garantiniz devam ediyorsa vakit kaybetmeden servise gidin derim ben.
          Teşekkürler evet forumdan bir yol bulamazsam mecbur servise gideceğim

Yorum

Arıza veren Lastiğin hava basıncını kontrol ettinizmi normalmi diğerleri ile aynımı ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
              Arıza veren Lastiğin hava basıncını kontrol ettinizmi normalmi diğerleri ile aynımı ?
              Arada arıza düzeliyor o zaman ekransa gördüğüm az birşey düşük

Yorum

Bu yüzden olabilir mi acaba!
                sonuçta küçük bir fark vardı ama denemek lazım iyi fikir verdiniz ekranda da arada sağ arka lastik değeri hiç gözükmeyince aklıma direk arıza geldi.
                teşekkürler

Yorum

araç makyajlı kasa mı bilmiyorum ancak makyajlı kasada lastik basınçlarının gösterildiği menüye gelip seçim tuşunu (sağ taraftaki ok tuşu) basılı tuttuğunuzda lastik öğrenme aktif oluyo, aracı yanılmıyorsam stop edip çalıştırdığınızda kornaya basarak lastik sensörleriyle ilgili bir uyarı veriyo, bu şekilde hepsinin çalışıp çalışmadığına dair bir fikir yürütebilirsiniz. denemekten zarar gelmez
                  OPC Line Sport

Yorum

İnşallah arızanız basit bir çözümle hallolur.

Arka cam perde klipsi ile ilgili bir sorunumun sizde de olduğunu gördüm.
                    Okuduğum kadarıyla da sizde bi çözüm bulamadınız.
                    Bende de var aynı eksiklik.

Arka cam perde klipsi(tutamaç) ile ilgili fikri olan var mı arkadaşlar?
                    Yardımcı olabilecek tecrübeli bi arkadaşımız var mıdır acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fatih KARAŞAHİN View Post
                      İnşallah arızanız basit bir çözümle hallolur.

Arka cam perde klipsi ile ilgili bir sorunumun sizde de olduğunu gördüm.
                      Okuduğum kadarıyla da sizde bi çözüm bulamadınız.
                      Bende de var aynı eksiklik.

Arka cam perde klipsi(tutamaç) ile ilgili fikri olan var mı arkadaşlar?
                      Yardımcı olabilecek tecrübeli bi arkadaşımız var mıdır acaba?
                      Forumda bir yerlerde sadece klipsin satılmadığı set olarak satıldığı fiyatının da oldukça yüksek olduğu bilgisini okuduğumu hatırlıyorum ama o forumu bulamadım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
                        araç makyajlı kasa mı bilmiyorum ancak makyajlı kasada lastik basınçlarının gösterildiği menüye gelip seçim tuşunu (sağ taraftaki ok tuşu) basılı tuttuğunuzda lastik öğrenme aktif oluyo, aracı yanılmıyorsam stop edip çalıştırdığınızda kornaya basarak lastik sensörleriyle ilgili bir uyarı veriyo, bu şekilde hepsinin çalışıp çalışmadığına dair bir fikir yürütebilirsiniz. denemekten zarar gelmez
                        Teşekkürler işteyim akşam deneyeceğim
                        Araç makajlı kasa 1.6T 2015

Yorum

Arkadaşlar selamünaleyküm kolay gelsin. Benim aracın sağ arka kapıdaki perdenin klipsisi kırılmıştı. Allahtan kapının şişe koyma bölmesine düşmüş. Baktığımda tek dişinin kırıldığını fark ettim. Autoking izmite gittim. Kaynak yapılıp yapılamayacağını sordum. Öncesinde servisi arayıp sorduğumda perdenin tamamen değişmesi gerektiğini belirttiler. Onun için de 1000 TL'ye yakın fiyatı vermişlerdi. Benim için autokingdeki bir işçi kırılan diş yerine iğne gibi ince metali ısıp içine soktu böylece klipsinin işlevi yerine geldi. 3-4 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Klipsi mutlaka arabanın içerisine düşmüştür. İyi bakın derim.

Yorum

Ne klips mış Almanya dan haftaya hala oğlu gelecek ona orada opel i arattım perdey le takım satıyorlarmış 200 euro .Almanya internet sitelerinde arattım yok. Üç kuruşluk plastik parça yüzünden 1000 tl harca

Yorum

Varsın öle kalsın

Yorum

İşleniyor...
                              X