Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Almalı Mıyım?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Almalı Mıyım?

Selamın Aleyküm
    Abilerim 8 yıldır kullandığımız honda civic i yenilemeye karar verdik. Bütçemiz 55-60 ₺ arası. Piyasayı biraz kontrol ettim fiyatlar çok şişik bu fiyatlara 1.4 T 2012 model insignia çok uygun gözüküyor donanım ve konfora bakılarak. Öncellikle ben öğrenciyim babamda memur honda civic 8 yıldır bize 1 kere bile arıza vermedi alacağımız arabada böyle olmalı. Eğer derseniz ki o zaman honda forumuna git diye konfor yok be abi. Biraz insigniaları araştırdım araba o kadar sabote edilmiş ki bunu bilenlere sormanın faydalı olacağını düşündüm. Gittim lpgcimle görüştüm en uyumlu model 1.4 T dedi. Şimdi sorularıma geçiyorum;
    1)1.4 T alıp lpg taktırsam sorun yaşarmıyım ? (subap erimesi vs.)
    2)Maşallah araba tank gibi 140 beygir hantal kalır mı ?
    3)Eğer birinci sorunun cevabı olumluysa hangi marka lpg taktırmalıyım ?

Öncelikle hoşgeldiniz.
    1- Opel önceki yıllarda 1.4 T için fabrika çıkışı LPGl'i modeller satıyordu. 1.6 T 180 bg göre daha sorunsuz olduğu söyleniyor.
    Kendi aracım 1.6T 180 bg LPG li, sistemi takalı 9.000 km oldu bir sıkıntı görmedim. Sadece LPG takıldıktan sonra nalbantoglu ile irtibata geçip AFR ayarı yaptırırsanız kafan rahat olur.
    2- Araç hantal kalma olayı deneyimine göre değişir, 1.6 T 180bg için hantal olur ancak diğer rakiplerine göre yeterlidir.
    3 - Marka konusunda forumda araştırma yaparsan bu konularla ilgili çok konu var, oraya bir göz at istersen.
    Keyifli paylaşımlar.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hoşgeldiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoş geldiniz...

Yorum

Civicten sonra arabaya biniyorum diyeceksiniz. Düşünmeden devam.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hoş geldin.Aşık olacağın bir otomobil.Bence almalısın.

Yorum

Foruma hoşgeldiniz. Öncelikle tanıtım bölümünden konu açarak kendinizi tanıtırmısınız.
              Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Hoşgeldiniz, 1.4T 140 beygir Insignia sizi tatmin edecektir. Yetersiz hissettiğiniz noktada yazılım ile gücü yükseltebilirsiniz.

Yorum

İşleniyor...
                X