Merhabalar öncelikle herkese iyi forumlar. Adım aykut Ankarada yaşıyorum, Benim bir kaç sorum hatta baya bi sorum olacaktı yeni üye oldum lakin insignia'yı yaklaşık 1 aydır araştırıyorum takip ediyorum kısmet olursa 2013 model 1.6t cosmo almayı düşünüyorum. Bütçem 70.000 TL. Kesinlikle otomatik istiyorum Çok fazla yol yapan birisi değilim işe servisle gelip gidiyorum haftasonları araç kullanırım genelde. Şimdi sorulara gelelim; Ben cosmo düşünüyorum ancak edition elegance paketlerin fiyatları biraz daha cosmo'ya göre düşük cosmoyu editon eleganceden ayıran en büyük özellikleri donanımlar nelerdir? Birde piyasada genelde 2009-2011 model manuel insignialar daha çok tercih edilmiş. Bunun sebebi LPG uyumu fiyat ve otomatik şanzuman korkusumu? Bildiğime göre insignialarda herhangi şanzuman sıkıntısı olmuyor. Son olarak 2013 ve üzeri cosmo paketlerde Flexi Şase donanımı yokmudur? Şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Edition elegance vs cosmo
Collapse
X
-
Hocam makyajlı kasa için 2017 yılında son çıkan donanım tablosunu ek e koyuyorum. Yıl bazında bazı değişiklikler olabilir emin değilim.
Insignia_MY17_FINAL_Sayfa_1.jpg Insignia_MY17_FINAL_Sayfa_2.jpg Insignia_MY17_FINAL_Sayfa_3.jpg Insignia_MY17_FINAL_Sayfa_4.jpg
Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
-
hoşgeldiniz. cosmo ile e.elegance arasındaki belirgin farklar afl farlar, 8 inç ekran standardı, elektrikli koltuklar, 18 inç jant (opsiyona göre 19, 20 olabiliyor) gibi aradaki fiyat farkına değecek donanımlar bulunuyor. şanzıman sıkıntılı olmuyor evet, sağlamlığı sorunsuzluğuyla bilinir zaten tork konvertörlüler. performanstan törpüler buna karşılık. flexride şasi ise sadece cosmo donanımda opsiyon şeklinde alınabiliyor, standart cosmo pakette bulunmuyor. e. elegance alınacaksa stil paketli olanlar var (18 inç jant ve 8 inç ekran), onlardan tercih edilebilir ancak o zamanda fiyat nerdeyse cosmoya yaklaşıyo. direk cosmo bakmak en mantıklısı lpg düşünülmüyorsa.OPC Line Sport
Yorum
-
Zaman ne gösterecek bakacağız. Hayırlısını diliyorum daha önce insignia sahibi olmadım anca çok ısındım. Proje müdürümüzün var cosmo 2015 fırsat buldukça ona biniyorum ve tutuldum arabaya yaklaşık 2 aydır bakınıyorum 70.000 liraya eğer 2013 cosmo bulamazsak içimdeki bu munuel ön yargısını kırıp 2010 2011 2012 1.6t modellere yöneleceğim ama bu benim için çok zor olacak.
Yorum
-
Birde piyasada genelde 2009-2011 model manuel insignialar daha çok tercih edilmiş. Bunun sebebi LPG uyumu fiyat ve otomatik şanzuman korkusumu? Bildiğime göre insignialarda herhangi şanzuman sıkıntısı olmuyor. Son olarak 2013 ve üzeri cosmo paketlerde Flexi Şase donanımı yokmudur? Şimdiden teşekkürler.
Yorum
Yorum