Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Direksiyon soyulması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Direksiyon soyulması

Arkadaşlar merhaba aracım 2015 1.6t ve 2016 trafik çıkışlı yeni aldım 26.000 km ama direksiyonda soyulmalar var beni çok rahatsız etti.
    Ne yapabilirim acaba internette bakindim kaplama yapan yerler varmış kartal da ne kadar sağlıklı ve orjinal olur bilemiyorum. Yardim ve görüşlerinizi bekliyorum

Bazı kişilerin avuç içi teri asitlidir yada kullanılan yüzükle bağlantılı olarak bu tür sorunlar yaşanabilir olmaması için deri bakım losyonu kullanıldığında bu tür sorunlar olmadan çözülebiliyor olduktan sonra direksiyona deri kaplama yaptırmak en mantıklısı hatta biraz daha dolgun kaplama yaptırabilirsiniz daha iyi olur opc direksiyondaki gibi

bahsettiğiniz yerle iş yapan biri varsa size bilgi verebilir eğer kimse çıkmaz ise gidin yerinde yapılan işi görün ona göre direksiyonunuzu emanet edin

geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim cevabınız için evet gidip görmek en iyisi olacak galiba

Yorum

Zamanında bende Konya'da bir döşemeciye Volvo aracımın direksiyon kaplamasını yaptırmıştım.Açıkcası orjinalinden çok daha güzel olmuştu.İşçiliği iyi olan birini bulursanız en iyi çözüm deri kaplatmak.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orhan848 View Post
          Teşekkür ederim cevabınız için evet gidip görmek en iyisi olacak galiba
          Kozyatağı'nda (carrefour'un arkası) Altınuç diye bir yer var, 300-350 tl arası kaplama yapıyorlar.
          Uğraşmak istemezseniz bende sıfır gibi orijinal direksiyon var, Odak'ta OPC direksiyon yaptırmıştım,
          eskisi duruyor, isterseniz 300 tl size veririm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Kozyatağı'nda (carrefour'un arkası) Altınuç diye bir yer var, 300-350 tl arası kaplama yapıyorlar.
            Uğraşmak istemezseniz bende sıfır gibi orijinal direksiyon var, Odak'ta OPC direksiyon yaptırmıştım,
            http://www.insigniateam.com/forum/il...eksiyon-simidi
            Merhabalar,aracınızdaki opc direksiyon F1 vitesli olanmı? Değilse normalinden ne gibi farkları var?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

Merhabalar,aracınızdaki opc direksiyon F1 vitesli olanmı? Değilse normalinden ne gibi farkları var?
              Evet, benimki gibi 9-10 araba Odak'ta yapıldı, ama artık yaptırmak mümkün değil, çünkü Opel şifre vermiyor artık.
              Takılır ama kulakçıklar işlev görmez, sadece görüntü olur.

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/il...eksiyon-simidi
                Merhaba sayın Şaman direksiyon için konuşmak isterim tlf numaram 05336914463 müsait olduğunuzda tlf nunuzu bekliyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orhan848 View Post

Merhaba sayın Şaman direksiyon için konuşmak isterim tlf numaram 05336914463 müsait olduğunuzda tlf nunuzu bekliyorum.
                  Sayın Orhan Bey kardeşim, direksiyonu kargoya (alıcı ödemeli) olarak verdim.
                  Elinize geçtiğinde (beğenirseniz) 300 tl olan ücreti size vereceğim IBAN numarasına göndermenizi rica ederim.
                  Güle güle kullanın.

Yorum

Hayırlı olsun....

Yorum

Sayın Orhan Bey kardeşim, direksiyonu kargoya (alıcı ödemeli) olarak verdim.
                      Elinize geçtiğinde (beğenirseniz) 300 tl olan ücreti size vereceğim IBAN numarasına göndermenizi rica ederim.
                      Güle güle kullanın.
                      Teşekkür ederim ilginize dediğiniz gibi temiz olduktan sonra problem yok
                      Zaten banka da çalışıyorum gelir gelmez istediğiniz hesaba Eft yollarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post
                        Hayırlı olsun....
                        Teşekkür ederim saolun

Yorum

Hayırlı olsun alanada satanada

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

güven alışverişi
                            Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
                              Hayırlı olsun alanada satanada
                              Teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
                              X