Tabi taksiciler 1.8M civarı plaka değerleri düşüyor tutuşuyorlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Uber vb. Sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Collapse
X
-
Kesinlikle destekliyorum uberi taksicilerin çoğu ne olduğu belirli olmayan kişiler uber candır tam destekBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
İstoç tarafında taksi dünyası bir yer var yer gök satılık taksi kaynıyor orada led tabelada gördüm, plaka 1.750.000 TL
Birde yukarıda Medet abinin yazdığını okuyunca hatırladım, şehirler arası otobüs için otogara yetişmeye çalışırken aynı yerde 3 taksi değiştirdiğim oldu. Taksiye biniyorum, lokasyonu beğenmeyip indiriyor. O yüzden hiç üzülmüyorum, mümkün olduğunca da taksi kullanmıyorumInsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Postİstoç tarafında taksi dünyası bir yer var yer gök satılık taksi kaynıyor orada led tabelada gördüm, plaka 1.750.000 TL
Birde yukarıda Medet abinin yazdığını okuyunca hatırladım, şehirler arası otobüs için otogara yetişmeye çalışırken aynı yerde 3 taksi değiştirdiğim oldu. Taksiye biniyorum, lokasyonu beğenmeyip indiriyor. O yüzden hiç üzülmüyorum, mümkün olduğunca da taksi kullanmıyorum
Yorum
Yorum