Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uber vb. Sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Tabi taksiciler 1.8M civarı plaka değerleri düşüyor tutuşuyorlar
    Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Kesinlikle destekliyorum uberi taksicilerin çoğu ne olduğu belirli olmayan kişiler uber candır tam destek
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İstoç tarafında taksi dünyası bir yer var yer gök satılık taksi kaynıyor orada led tabelada gördüm, plaka 1.750.000 TL

Birde yukarıda Medet abinin yazdığını okuyunca hatırladım, şehirler arası otobüs için otogara yetişmeye çalışırken aynı yerde 3 taksi değiştirdiğim oldu. Taksiye biniyorum, lokasyonu beğenmeyip indiriyor. O yüzden hiç üzülmüyorum, mümkün olduğunca da taksi kullanmıyorum
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
          İstoç tarafında taksi dünyası bir yer var yer gök satılık taksi kaynıyor orada led tabelada gördüm, plaka 1.750.000 TL

Birde yukarıda Medet abinin yazdığını okuyunca hatırladım, şehirler arası otobüs için otogara yetişmeye çalışırken aynı yerde 3 taksi değiştirdiğim oldu. Taksiye biniyorum, lokasyonu beğenmeyip indiriyor. O yüzden hiç üzülmüyorum, mümkün olduğunca da taksi kullanmıyorum
          Paralara bak..300-400 taksi plakası olan adamlar var....

Yorum

İşleniyor...
          X