Merhabalar Yaklaşık 2 ay önce 2011 2.0 cdti 94.000 de nb ediotion bir insignia aldım (AĞIR HASARLI) Araç Sağ Farın altından hasarlıydı şasede birşey Yoktu ve Airbag felan açmamıştı aracın kazasından çok beni kmsi cezvetti ve aracı dayımdan aldığım için içim o yüzdende biraz rahattı aracın 3000 lira kaporta mekanik masrafı çıktı yani hasarı o kadar azdı birde bakım ve şanzıman güncelleme vs yetkili serviste bakıma soktum 4000 masraf ettim düz hesap 50.000 aldım diyelim.sizce iyimi yoksa kötümü fikirleriniz benim için değerlidir şimdiden teşekkür ederim fikrinizi paylaşırsanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ağır Hasar Kayıtlı Aldım Detayları Okuduktan Sonra Fikirlerinizi Merak Ediyorum.
Collapse
X
-
Oncelikle yeni araciniz hayirli ugurlu olsun araci zaten biliyordunuz ve uygun fiyata almissiniz iyide yapmissiniz keyfini cikarin buparaya bu ozelliklerde arac bulamazsiniz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 2
-
Bence de o fiyata alabileceğiniz pek bir araç yok hatta insignia ayarında belki hiç bir araç yok. Anladığım kadarı ile bineceksiniz. Araç zaten dayınızınmış, 5000 TL masrafla da gayet iyi olmuştur Allah'ın izniyle. Bence çok iyi yapmışsınız. Allah kaza bela vermesin inşallah.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Pert kayıtlı araçlar nedense bizde hiç talep görmüyor, çok güzel ve çok az hasarlı araçlar yok paraya satılyor. Ben de böyle bir araç almayı düşündüm aslında, çok temiz neredeyse hasarsız ama anlaşmalı pert'e çıkarılmış araçlar vardı ama satış işi çok zor olacağı için tercih etmedim.
Alıp uzun zaman binmeyi planladıktan ve aracın neresi olursa olsun araç iyi yapıldıktan sonra hiçbir sorun yok bence.
Güle güle kullanın.
Yorum
-
Yorum
-
2 3 yil pert kayitli vectra c ye binmistim, sasede islem falan yoktu, degisen de yoktu. gayette guzel biniliyo arac temiz olduktan ve evveliyatini bildikten sonra. birtek satarken biraz sikinti yasadim, siz uygun aldiginiz icin oyle bi derdiniz de olmaz, yillarca da binilir neden binilmesin.OPC Line Sport
Yorum
Yorum