Selamlar. Benim araç ön cam yıkaması yaparken suyu biraz üstten atarak arkadan gelen araçları yıkıyor. Eski aracımda toplu iğne yardımı ile ayar yapıyordum. Fakat bunun ön cam yıkama başlıkları biraz farklı. Bunlara ayar yapılıyormu, yapılıyorsa nasıl yapılıyor? Bilenlerden yardım bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia ön cam su püskürtme ayarı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View PostSelamlar. Benim araç ön cam yıkaması yaparken suyu biraz üstten atarak arkadan gelen araçları yıkıyor. Eski aracımda toplu iğne yardımı ile ayar yapıyordum. Fakat bunun ön cam yıkama başlıkları biraz farklı. Bunlara ayar yapılıyormu, yapılıyorsa nasıl yapılıyor? Bilenlerden yardım bekliyorum.
Yorum
-
Bizim araçlar dururken hem kendini hem çevreyi yıkıyor ama 30-40km üstü hızlarda su direk olarak ön cama geliyor. Hatta sileceğin sildiği çizgilerin dışına bile çıkmıyor neredeyse.
Bence bilinçli ayarlanmış bir şey. Ayrıca bizim washerjetlerin ayarı kolay değil. Özel anahtarı var ve her serviste yok.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
Yorum