Aracınız hayırlı olsun. Aynı renk bende de var. Su mavisi (aqua blue) olarak geçiyor. Karanlıkta laciverte dönerken güneş parladığında açık mavi oluyor. Yanarlı dönerli güzel bir renk
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Araçta acc yok. Acc radarı yok panjurda oradanda anlayabilirsiniz.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Çok güzel rengi varmış aracınızın hayırlı olsun.
Bende sizinle benzer bi macera yaşadım.
Anladım ki araba işinde mantık çok ön planda olunca mutlu olunacağının garantisi yok.
2004 Accord' um vardı. Vergisi, yaşı, yakıtı, donanımı derken gittim 2013 1.6 Qashqai aldım.
En büyük hatalarımdan birisiymiş meğer. 6 ay sonunda vedalaştık kendisiyle.
Şimdi ise 2015 1.6 cdti İnsignia aldım. Accord' umun yerini şimdiden doldurdu.
Çok güzel rengi varmış aracınızın hayırlı olsun.
Bende sizinle benzer bi macera yaşadım.
Anladım ki araba işinde mantık çok ön planda olunca mutlu olunacağının garantisi yok.
2004 Accord' um vardı. Vergisi, yaşı, yakıtı, donanımı derken gittim 2013 1.6 Qashqai aldım.
En büyük hatalarımdan birisiymiş meğer. 6 ay sonunda vedalaştık kendisiyle.
Şimdi ise 2015 1.6 cdti İnsignia aldım. Accord' umun yerini şimdiden doldurdu.
Sizinde yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Şunu anladımki ben arabayı sadece ihtiyaç olarak görenlerden değilim, araba işi benim için zevk işi. beni mutlu etmesi lazım, yoksa çabuk boşanıyorum kendisinden
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Şu arabadan bir türlü kurtulamadım Odak'ta satılık olduğu günden beri sürekli karşıma çıkıyor. Eski sahibi de foruma üyeydi.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Şu arabadan bir türlü kurtulamadım Odak'ta satılık olduğu günden beri sürekli karşıma çıkıyor. Eski sahibi de foruma üyeydi.
Bunu öğrendiğim iyi oldu Arabanın bi kusuru vs varmıydı Geçmişini merak ediyorum. Servis bakımlımı emin değilim.
Arka egzos lar Odakta yapılmış sanırım, ön camda Odak etiketi duruyor hala. Araç üzerindeki jantlar orjinal ama sonradan takmamı bilmiyorum. Bu araçta apple car play nasıl çalıştırabilirim hocam? Bilginiz varmı? Menüde projeksiyon yok, güncelleme yapılabiliyormu?
Bilginiz dahilinde cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Jantlar sonradan takma değil Deniz Abi, senin aracın sürücü kapı içindeki etikette fabrika çıkışı 20 inch olduğu yazıyor. Carplay şuan için maalesef yapılamıyor diye biliyorum.
Yorum