Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni insignia hakkında ki değişen görüşlerim:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
    Ben tasarım olarak yeni kasayı önden ve yandan beğeniyorum ama arkası bence kötü. Fakat alçak ve geniş yapı anlayışı güzel, bizim kasa biraz daha "tombalak" yapıda.

Yeni kasada en beğendiğim şey arka diz mesafesi ve liftback yapı sayesinde büyük açılan bagaj kapağı. Ancak geçen sene 75'e aldığım, 15.000 km'deki makyajlı Insignia'nın üzerine aynı donanımı almak için 2-2.5 katı para vermek bana mantıklı gelmiyor. Bir kaç sene sonra belki düşük km benzinli bir yeni Insignia alabilirim ama sıfır km fiyatları bu seviyelerde oldukça şimdilik düşünmediğim bir araç.
    Bende bayide inceledim. Yeni yenidir aracın içini çok beğendim. Daha sportif bir iç dizayn olmuş. Fakat fiyatları gerçekten yüksek. Yüksek derken ederi var tabi ki. Piyasa oldukça yüksek. Son derece ilkel arabalar 100 bin lirayı geçmiş. Bu piyasaya göre normal fiyat.

Yorum

Yanlış anlaşılmasın, Insignia pahalı demiyorum. Vergiler ve € kuru sağolsun, sıfır araçların tamamı çok pahalı...

Yorum

Bu arada SW versiyon yine kat kat daha güzel olmuş. Önceki kasada da SW daha güzeldi ama bu kadar fark yoktu bence, yeni kasada arka tasarım olarak SW çok önde.

Yorum

Evet bence de SW daha şık.Ayrıca yanılmıyorsam SW de sequential sinyal gibi değişik şeyler de var.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
            Evet bence de SW daha şık.Ayrıca yanılmıyorsam SW de sequential sinyal gibi değişik şeyler de var.
            Sequential selamlama yapıyor abi, hem sw hem sedan/hb’de. Kapıları açınca farlar ve stoplar içten dışa yanıyor
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post

Sequential selamlama yapıyor abi, hem sw hem sedan/hb’de. Kapıları açınca farlar ve stoplar içten dışa yanıyor
              Hadi ya.Bende sinyali öyle veriyor biliyordum burdaki gibi.

The all-new Opel Insignia Sports Tourer is in extremely good shape. It follows the sporty example set by a large coupé, is uncompromisingly spacious and offe...

2:13 te gösteriyor mesela.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Bu tür "göz boyama" donanımlarını hiç önemsemiyorum, bunlar ilk heves dikkat çeken ama sonrasında hiç bir işe yaramayan, kullanıcıya hiç bir faydası olmayan donanımlar. İlk günlerde bir kaç kez bakar, haz alırsınız sonra unutur gidersiniz. Bunun yerine faydası olan bir yere o maliyet harcansa; mesela araç yalıtımını bir tık daha iyi yapsalar çok daha faydalı olur. (Maliyetleri elbette kat kat farklı, örnek olarak verdim sadece.) Ya da ille ışık oyunu yapılacaksa iç kısımda yapılsa, tavana veya kapı içlerine ambiyans ledleri vb. öğeler eklense çok daha güzel olur.

Bizim bir komşuda dolu bir Passat var, benim araçla yan yana geldiklerinde benim aracı genel olarak daha çok beğeniyorum. Fakat her ikisi de komple dijital olduğu halde ekranlar arasında büyük fark var. Opel'in bu siyah tabana kırmızı-beyaz-yeşil ağırlıklı gösterge paneli yerine daha renkli, daha modern görünümlü bir gösterge paneli kullanması satışları kesinlikle arttırırdı. (Şimdi o gösterge de göz boyama değil mi diye düşünebilirsiniz, ancak gösterge farklı, araç içinde sürekli gördüğünüz, kullandığınız ve araçtan aldığınız zevki direkt olarak etkileyen bir unsur.)

Yorum

İşleniyor...
                X