Orjinal yazı sahibi: ufukkk
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni insignia hakkında ki değişen görüşlerim:)
Collapse
X
-
-
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
Sequential selamlama yapıyor abi, hem sw hem sedan/hb’de. Kapıları açınca farlar ve stoplar içten dışa yanıyor
The all-new Opel Insignia Sports Tourer is in extremely good shape. It follows the sporty example set by a large coupé, is uncompromisingly spacious and offe...
2:13 te gösteriyor mesela.
Yorum
-
Bu tür "göz boyama" donanımlarını hiç önemsemiyorum, bunlar ilk heves dikkat çeken ama sonrasında hiç bir işe yaramayan, kullanıcıya hiç bir faydası olmayan donanımlar. İlk günlerde bir kaç kez bakar, haz alırsınız sonra unutur gidersiniz. Bunun yerine faydası olan bir yere o maliyet harcansa; mesela araç yalıtımını bir tık daha iyi yapsalar çok daha faydalı olur. (Maliyetleri elbette kat kat farklı, örnek olarak verdim sadece.) Ya da ille ışık oyunu yapılacaksa iç kısımda yapılsa, tavana veya kapı içlerine ambiyans ledleri vb. öğeler eklense çok daha güzel olur.
Bizim bir komşuda dolu bir Passat var, benim araçla yan yana geldiklerinde benim aracı genel olarak daha çok beğeniyorum. Fakat her ikisi de komple dijital olduğu halde ekranlar arasında büyük fark var. Opel'in bu siyah tabana kırmızı-beyaz-yeşil ağırlıklı gösterge paneli yerine daha renkli, daha modern görünümlü bir gösterge paneli kullanması satışları kesinlikle arttırırdı. (Şimdi o gösterge de göz boyama değil mi diye düşünebilirsiniz, ancak gösterge farklı, araç içinde sürekli gördüğünüz, kullandığınız ve araçtan aldığınız zevki direkt olarak etkileyen bir unsur.)
Yorum
Yorum