Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni insignia hakkında ki değişen görüşlerim:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni insignia hakkında ki değişen görüşlerim:)

İlk çıktığında pek etkilenmediğim ama son zamanlarda baya baya dikkatimi çeken yeni insignia için ne düşünüyorsunuz?
    F30 Sport+

Her marka modelde çoğunlukla bu görüş hakim oluyor. İlk çıktığında oo olmamış felan deniliyor sonrasında göz alışınca beğenilmeye başlanıyor.
    34HZD10

Yorum

Ben yazın test etmiştim. Uşak'taki araçta ufak işçilik hataları vardı. Ön cam ızgarası tam oturmamıştı mesela. Bagaj sacında bir kaç milimetrelik fazla kesik çizgileri vardı. İki tarafta da.

Showroom'daki bir aracın sigorta panelini dağıtmışlardı hatalı geldiği için tamir etmeye çalışıyorlarmış. Bence Insignia 6-7 ay sonra alınabilecek bir araç.

2009'da ilk çıktığında alanlardan sıkıntı yaşayanlar da çok olmuştu. Deponun altında destek yok diye kaç kere arka tarafının dağıtıldığı bir araç biliyorum.
      1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
      2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
      3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
      4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
      5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
      6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhanc64 View Post
        Ben yazın test etmiştim. Uşak'taki araçta ufak işçilik hataları vardı. Ön cam ızgarası tam oturmamıştı mesela. Bagaj sacında bir kaç milimetrelik fazla kesik çizgileri vardı. İki tarafta da.

Showroom'daki bir aracın sigorta panelini dağıtmışlardı hatalı geldiği için tamir etmeye çalışıyorlarmış. Bence Insignia 6-7 ay sonra alınabilecek bir araç.

2009'da ilk çıktığında alanlardan sıkıntı yaşayanlar da çok olmuştu. Deponun altında destek yok diye kaç kere arka tarafının dağıtıldığı bir araç biliyorum.
        o eksikleri ilk geldiğinde bende görmüştğm ama benzer hataları ilk çıkan c serisi ve passatlarda görmüştüm.
        F30 Sport+

Yorum

Açıkçası benim görüşüm değişemedi bir türlü.Jantları,kadranı,arka tasarımı,şanzumanı beni bu araçtan uzaklaştırıyor.Sanki bir nedeni de eski kasayı biraz fazla kanıksamış olmam.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Araba görünüm tasarım olarak güzel sadece donanımlar seçilirken biraz karıştırılmış sanki daha güzel jantlar ve yeni 8 ileri şanzumanu bütün araçlarına koyacak dert tasa bitecek ama Opel evlilik sıkıntıları yaşıyor bu sıralar en kısa sürede bu problemleri aşıp daha güzel donanımlarla ve uygun fiyatlarla karşımıza çıkacağını ümit ediyorum.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben de arabalar ilk çıktığında genelde ne kadar çirkin bu deyip bir süre sonra hoşuma gitmeye başlar ama bu durum yeni insignia'da olmadı hala berbat görünüyor gözüme.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Gsi daha güzel duruyor. Fakat 340-390 bin gibi rakamlar çok daha çekici..))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
                  Araba görünüm tasarım olarak güzel sadece donanımlar seçilirken biraz karıştırılmış sanki daha güzel jantlar ve yeni 8 ileri şanzumanu bütün araçlarına koyacak dert tasa bitecek ama Opel evlilik sıkıntıları yaşıyor bu sıralar en kısa sürede bu problemleri aşıp daha güzel donanımlarla ve uygun fiyatlarla karşımıza çıkacağını ümit ediyorum.
                  Abi artık balayından dönsünler de işlerine güçlerine baksınlar

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post

Abi artık balayından dönsünler de işlerine güçlerine baksınlar
                    hahahahahaha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Peşin hükümleri yıkmak kolay değil, yeni insignia ödediğiniz parayı son kuruşuna kadar hak eden bir araba.
                      Teknik donanım üst sınıf, yakıt emsallerinden kötü değil, performans tatminkar, Ben çok memnunum, belki
                      gördüğüm, sahip olduğum en iyi arabadır. Hep söyledim, yine tekrar edeyim, yıldız, audi, bmw , vw ödenen
                      paraları hak etmeyen markalar.
                      Son düzenleme: Şaman TÜRKSOY; 04.03.2018, 13:22.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55 View Post
                        İlk çıktığında pek etkilenmediğim ama son zamanlarda baya baya dikkatimi çeken yeni insignia için ne düşünüyorsunuz?
                        Amirim yoksa yine insigniaya dönüş mü var
                        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Şimdilik öyle bi planım yok ama passatla bugun arasında kalmış olsaydım yine insignia alırdım.
                          F30 Sport+

Yorum

Ben de tam tersine yeni Insignia'yı çok daha fazla beğeniyorum ama paranın gözü kör olsun, 150 bin TL'lik araçta bile arka kol dayama olmayınca daha dolu olması ve fiyatı sebebiyle eski kasa Cosmo aldım mecburen.

Tavanının daha alçaltılmış olması, çok kişi beğenmiyor ama arka tasarım, arka koltukta bacak mesafesinin ciddi seviyede artmış olması, bagaj yüklemenin kolay olması ve genel tasarımı Jilet gibi bir araç çıkarmış ortaya.

Yorum

Ben tasarım olarak yeni kasayı önden ve yandan beğeniyorum ama arkası bence kötü. Fakat alçak ve geniş yapı anlayışı güzel, bizim kasa biraz daha "tombalak" yapıda.

Yeni kasada en beğendiğim şey arka diz mesafesi ve liftback yapı sayesinde büyük açılan bagaj kapağı. Ancak geçen sene 75'e aldığım, 15.000 km'deki makyajlı Insignia'nın üzerine aynı donanımı almak için 2-2.5 katı para vermek bana mantıklı gelmiyor. Bir kaç sene sonra belki düşük km benzinli bir yeni Insignia alabilirim ama sıfır km fiyatları bu seviyelerde oldukça şimdilik düşünmediğim bir araç.

Yorum

İşleniyor...
                              X