1.6 T otomatik vites İnsigniadan sonra. Benzinli hangi araç konfor ve performans olarak insanı tatmin eder merak ettim doğrusu. Forumda insigniadan sonra en çok hangi araç tercih ediliyor. Sanki gözlemim BMW 3 serisine yöneliniyor insanlar gibi geldi bana ama yanılıyor olabilirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Forumda İnsigniadan Sonra En Çok Hangi Araç Tercih Ediliyor
Collapse
X
-
Genişlik olarak yorum yapamayacağım ama performans olarak 3.20i yeterli bence, zira bu araç 170 bg, çok performanslı. Üstelik sınıf olarak da D değil Premium D sınıf olarak geçiyor. Tabii bunun karşılığı olarak da fiyatı aynı özelliklerdeki Insignia'dan 30-50 bin TL daha pahalı.
Yorum
-
Bmw ve Mercedes konusu farklı ama ben 1.8T B5 Passat konforunu ve performansını bulamadım İnsignia'da. B6 ve sonrası için İnsignia daha iyi tabi ki.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
-
İnsignianın yeni kasasında 2. el olarak en uygun enjoy modeli fakat; 2015 T cosmodan inip 30 bin lira fark verip sırf yeni kasa diye yeni insigniaya geçemeyeceğim sanırım. Daha fazla para verip birçok konfordan vazgeçmek pek mantıklı olmasa gerek. Hayalet ekranı bile üst paketlerin çoğunda göremedim. Bu fiyatlarla sanırım bir sonraki aracım insignia olamayacak. He araç hoşuma gitmedi gitti fakat fiyatlar bayağı yüksek. Gerçi genel olarak piyasa uçmuş. 150 bine sıfır megan var. İnanılır gibi değil. Sıfır arabalar daire alır pozisyona geldi neredeyse. Hadi hayırlısı.
Yorum
-
Çoğunluk Insignia'dan sonra yine Insignia'yı tercih ediyor Başka marka D segmenti tercih eden fazla olmuyor. Dikkat çeken bir kısım BMW'ye geçiyor, bununda 3 ile 5 tercih oranı neredeyse yakındır ama 3 serisinin Insignia'dan sonra kesmediğine büyük çoğunluk hemfikir. 320i kalkışlarda iyi ama İstanbul ekibinde 1.6T Insignia'nın yanında geride kalıyorInsigniaTEAM
Yorum
Yorum