Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karatay İlk tecrübe notları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Abi mesajı yeni gördüm. Hayırlı olsun aracınız. Kazasız günlerde sağlıkla binin inşallah. Bu arada takipteyim. O zaman yeni insignia bir sonraki hedef benim de.
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Yeni insignia'nız hayırlı olsun, güzel bir tercih

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post
        Maşallah güzel araç,Allah kazadan beladan cezadan korusun.
        Aracı ,Sabah namazı buluşmasında test etmiştik.
        güzel ve donanımlı araç
        Hayırlı olsun Şaman Ağabey.
        Teşekkür ederim Kadirim , daha iyileri gençlere olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MACAR View Post
          Şaman bey hayırlı olsun
          Güle güle kullanın
          Teşekkürler, sağ olunuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen View Post
            Abi mesajı yeni gördüm. Hayırlı olsun aracınız. Kazasız günlerde sağlıkla binin inşallah. Bu arada takipteyim. O zaman yeni insignia bir sonraki hedef benim de.
            Teşekkür ederim Cem Bey Kardeşim, kesinlikle önereceğim bir makine. Üzerine Mersedes, Audi veya BMW arması takılsın bu araba 150.000.- Eur.
            Park-go ve sair teknik-elektronik donanım harika, şerit takip şaşırtıcı, şeritten ayrılırsanız arabayı şeride sokup uyarı veriyor, sürücüden tepki almazsa
            'direksiyonu tutun' diye sesli ikaz yapıyor. Sinyalsiz şerit değiştirmeye kalktığınızda direksiyon önce direnç gösterip şeritten ayrılmak istemiyor,ısrar
            ederseniz gönülsüz şerit değiştiriyor. Takip mesafesi ayarlıyorsunuz, öndeki araca öngörülenden fazla yaklaşırsanız fren yapıp mesafeyi koruyor,
            öndeki araç hızlanır arayı açarsa ayarlanan sürate (örneğin 120 km/h) ulaşana kadar gazlıyor. Pek hoşuma gitti, oyun gibi

Kısacası alınası bir makine, fayda/külfet derseniz rakipsiz diyebilirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enestrakya View Post
              Yeni insignia'nız hayırlı olsun, güzel bir tercih
              Çok teşekkür ederim Enes Bey, gücümüze göre hem hesaplı hem de tatminkar, tercihimiz
              bu yüzden , memnunum

Yorum

Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun abi. Allah kaza bela vermesin, tekerine taş değmesin inşaallah abi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Teşekkür ederim Cem Bey Kardeşim, kesinlikle önereceğim bir makine. Üzerine Mersedes, Audi veya BMW arması takılsın bu araba 150.000.- Eur.
                  Park-go ve sair teknik-elektronik donanım harika, şerit takip şaşırtıcı, şeritten ayrılırsanız arabayı şeride sokup uyarı veriyor, sürücüden tepki almazsa
                  'direksiyonu tutun' diye sesli ikaz yapıyor. Sinyalsiz şerit değiştirmeye kalktığınızda direksiyon önce direnç gösterip şeritten ayrılmak istemiyor,ısrar
                  ederseniz gönülsüz şerit değiştiriyor. Takip mesafesi ayarlıyorsunuz, öndeki araca öngörülenden fazla yaklaşırsanız fren yapıp mesafeyi koruyor,
                  öndeki araç hızlanır arayı açarsa ayarlanan sürate (örneğin 120 km/h) ulaşana kadar gazlıyor. Pek hoşuma gitti, oyun gibi

Kısacası alınası bir makine, fayda/külfet derseniz rakipsiz diyebilirim.
                  Abi biliyorsun ben de son aracı alırken tüm paketler dahil olarak almaya özen göstermiştim. Bahsettiğiniz özellikler bir sürü insana göre gereksiz ve teferruat gibi görünse de ben de sizin gibi düşünüyorum. Kesinlikle artık benim olmazsa olmazlarımdan oldu hepsi de. Adaptif cruise mükemmel bir şey, şerit takip özellikle uzun ve yorucu gece yolculuklarında çok gerekli. Çevre görüş parktan çıkarken çok çok kullanışlı. vs vs.
                  Hatta bakın bir örnek vereyim. Geçen Ankaradan Çankırı ya dönüyorum Bir bölgede inanılmaz sis bastırdı. Görüş 10 mt var yada yok. Yol cift yönlü ama öndekini görmek zaten çok çok zor. Adaptifi düşük hızda aktif ettim. Biliyorsunuz radar bazlı çalışan bir sistem. O yüzden 100 mt ötesindeki aracı algılıyor. Siz de temkinli yaklaşıyorsunuz. Hatta motosikletleri bile çok güzel ayırt ediyor.
                  Hülasa kesinlikle iyi bir karar vermişssiniz. Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Yeni kasa kesinlikle parasını hakeden bir araç.
                  Geçtiğimiz hafta bir hastamı ziyarete gittim, Çankırının ilçesinde oldukça varlıklı bir esnaf. Benim arabayı gördü hocam insignia devam dedi. Evet dedim. Hocam dedi 1976 dan ( Benim doğum tarihime denk geliyor ) beri opele biniyorum. Ailedeki herkese de Opel alırım dedi. 4 defa kaza atlattım bu arabalarla burnum bile kanamadı dedi. O da 4. insigniasına biniyor.
                  Not olarak bahsedeyim dedim.
                  Tekrar hayırlı olsun.
                  Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
                    insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                    honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen View Post

Abi biliyorsun ben de son aracı alırken tüm paketler dahil olarak almaya özen göstermiştim. Bahsettiğiniz özellikler bir sürü insana göre gereksiz ve teferruat gibi görünse de ben de sizin gibi düşünüyorum. Kesinlikle artık benim olmazsa olmazlarımdan oldu hepsi de. Adaptif cruise mükemmel bir şey, şerit takip özellikle uzun ve yorucu gece yolculuklarında çok gerekli. Çevre görüş parktan çıkarken çok çok kullanışlı. vs vs.
                      Hatta bakın bir örnek vereyim. Geçen Ankaradan Çankırı ya dönüyorum Bir bölgede inanılmaz sis bastırdı. Görüş 10 mt var yada yok. Yol cift yönlü ama öndekini görmek zaten çok çok zor. Adaptifi düşük hızda aktif ettim. Biliyorsunuz radar bazlı çalışan bir sistem. O yüzden 100 mt ötesindeki aracı algılıyor. Siz de temkinli yaklaşıyorsunuz. Hatta motosikletleri bile çok güzel ayırt ediyor.
                      Hülasa kesinlikle iyi bir karar vermişssiniz. Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Yeni kasa kesinlikle parasını hakeden bir araç.
                      Geçtiğimiz hafta bir hastamı ziyarete gittim, Çankırının ilçesinde oldukça varlıklı bir esnaf. Benim arabayı gördü hocam insignia devam dedi. Evet dedim. Hocam dedi 1976 dan ( Benim doğum tarihime denk geliyor ) beri opele biniyorum. Ailedeki herkese de Opel alırım dedi. 4 defa kaza atlattım bu arabalarla burnum bile kanamadı dedi. O da 4. insigniasına biniyor.
                      Not olarak bahsedeyim dedim.
                      Tekrar hayırlı olsun.
                      clapclapclapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xsalty_06 View Post
                        hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
                        Teşekkür ederim

Yorum

Necmettin Bey, prensip olarak ilk çıkan modeli almama, makyaj görüp kronik-acemilik sorunlar çözüldükten sonra yeni kasa alma taraftarıydınız.
                          Yeni kasa cezbedici geldi, yoksa evdeki gençler mi ısrar etti? Yeni kasayı tercih ettiniz.
                          Kazasiz güzel sürüşler dilerim.
                          Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia View Post
                            Necmettin Bey, prensip olarak ilk çıkan modeli almama, makyaj görüp kronik-acemilik sorunlar çözüldükten sonra yeni kasa alma taraftarıydınız.
                            Yeni kasa cezbedici geldi, yoksa evdeki gençler mi ısrar etti? Yeni kasayı tercih ettiniz.
                            Kazasiz güzel sürüşler dilerim.
                            Genel düşüncemde bir değişiklik yok, buradaki istisna ise satın alacağım aracın daha önce güvenilir ve objektif kanaat belirtmekten
                            çekinmeyeceğine inandığım bir arkadaşımız (Çağrı Kardeş) tarafından uzunca bir testten geçirilmiş olması. Güvendim, aldım, çok da
                            memnunum

Halis temenniniz için ayrıca teşekkür.

Yorum

İşleniyor...
                            X