Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karatay İlk tecrübe notları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Karatay İlk tecrübe notları

Değerli arkadaşlarım, bildiğiniz gibi geçtiğimiz perşembe günü bir Ekselans sahibi oldum.
    05.06.2017 tarihinde trafiğe çıkmış bir araç, 14650 km yol yapmış. İlk peryodik bakım için
    haftaya cumartesi randevu aldım, bu arada sol arka dış stop biraz su almış, garantiden değiş-
    tirecekler.

23,02,2017 Cuma günü 670 km yolculuk yapma şansı doğdu, hem tanışmak hem test için
    bu fırsatı değerlendirdim.

Hepinizin çok ilgileneceğinizi tahmin ettiğim için önce yakıt bilgisi vereyim, 6,5 lt/100 km yakıt sarf
    etti, güncel fiyatlarla km başına 33 krş , hiç fena değil. Yeri geldi 200 gördüm, yeri geldi 130 gittim.
    90 km sabit hızla 5,5/6 litre görmek mümkün olur diye düşünüyorum.

Bu araç hakkında Çağrı Kardeşim çok detaylı bir test yapıp sitede paylaşmıştı, bu yüzden ayrıntıya
    girmek istemedim, merak eden aşağıda vereceğim linki inceleyebilir. Benim arabam bu testin yapıldığı arabadır.

Çağrı Kardeşin bu son derece isabetli ve objektif aktarımlarına birkaç şey eklemek isterim.
    Arkadaşlar, bu araba İnsignia değil, isim benzerliğinden başka benzeyen tarafı yok.
    Süspansiyon premium tabir edilen araçlarla hemen hemen aynı, jant çapını 17 inç olarak seçip bir
    de yumuşak lastik taksanız tıpatıp aynı olur. Bundan önce beş ayrı İnsignia tecrübesi yaşamış olan
    biriyim, bu araba İnsignia değil, başka bir şey, onu yaşamak lazım, anlatmak zor.

2.0 cdti 4x4 170 hp aracımı satıp aldım, başta çok tereddütler yaşadım, acaba attan inip eşeğe mi
    bineceğim diye çok tedirgin oldum. Ama şimdi anladım ki endişelerimin hepsi yersizmiş, performans,
    yakıt , görsellik, teknik donanım , her bakımdan parasını fazlası ile hak eden bir araç, darısı dostlar başına.

Hayırlı olsun aracınız...
    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Şaman bey, yeni aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Aldığınız aracın tam olarak modeli ne diye geçiyor? Donanım ekli mi ekstradan? Önceki insignia nız ile bu aracın arasında ilk dikkat çeken fark neydi? Bir de aracı sürekli kullanırken hep farkettiğiniz şey nedir? Teşekkürler.
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun....Güle güle kullanın.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
          Şaman bey, yeni aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Aldığınız aracın tam olarak modeli ne diye geçiyor? Donanım ekli mi ekstradan? Önceki insignia nız ile bu aracın arasında ilk dikkat çeken fark neydi? Bir de aracı sürekli kullanırken hep farkettiğiniz şey nedir? Teşekkürler.
          Verdiğim bağlantıda her ayrıntı var, Ekselans modeline park-go ve premium tasarım paketi eklenmiş,açılır tavan da var.
          Kısacası bu model için paranın alabileceği her şey var, daha iyisi Şam'da kayısıihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post
            Hayırlı uğurlu olsun....Güle güle kullanın.....
            Sağ ol Hocam (biz lisede öğretmene hoca derdik)
            Darısı dostlar başına

Yorum

Çok güzel bir araç, hayırlı olsun güle güle kullanın.

Yorum

Abi hayırlı olsun.. kazasız belasız güle güle kullan aracını..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Kazasız belasız kullanın hayırlı olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Sağ ol Hocam (biz lisede öğretmene hoca derdik)
                    Darısı dostlar başına
                    İnşallah

Yorum

Murat Kardeş ,teşekkürler, daha iyisi gençlere olsun
                      Son düzenleme: Şaman TÜRKSOY; 25.02.2018, 20:27.

Yorum

Sağ olun Hakkan Bey, teşekkürler.
                        Son düzenleme: Şaman TÜRKSOY; 25.02.2018, 20:24.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post
                          Abi hayırlı olsun.. kazasız belasız güle güle kullan aracını..
                          Murat Bey Kardeşim,çok teşekkür ederim, pişman etmeyecek bir araba, bu fiyatlara böyle bir makine yok

Yorum

Kazasız,sağlıkla kullanın abi.
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MERTR View Post
                              Kazasız belasız kullanın hayırlı olsun.
                              Teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                              X