Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayalet Gösterge Ölü Piksel Problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hayalet Gösterge Ölü Piksel Problemi

Merhaba, dün aracımı kullanırken hayalet göstergede beyaz bir nokta dikkatimi çekti. Önce toz zannettim ancak dikkatli baktığımda ölü piksel olduğunu fark ettim ve bu gün yetkili servise götürdüm. Servis görevlisi ilk defa böyle bir arıza ile gelindiğini söyledi. Belki dikkat çekmemiştir diye düşünerek sizi bilgilendirmek istedim. Aracımın garantisi devam ettiğinden değişim talep ettim (Acaba çok mu pimpirikliyim bilmiyorum). Aracımı incelemek ve Opel Türkiye ile yazışmak amaçlı serviste bırakmamı istediler. Yarın arayıp bilgi verecekler bakalım ne olacak.

Geçmiş olsun ilginç bir durum. Benim başıma gelse pimpiriklikten gözüm hep oraya kayardı Gene de bunun için ekranı değiştirirler mi bilmiyorum. Monitör üreticilerinde bile sıfır ölü piksel garantisi vermeyenler var.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Gerek telefon üreticileri, gerek ise tv üreticileri belli sayının altında ölü pixel için herhangi birşey yapmıyorlar. (Samsung tv de sanırım 4-6 idi yanılıyorda olabilirim) Yani inşallah sorununuz düzelir ancak hele ki otomotiv sektöründe bence biraz zor. Otomotiv sektöründe bu tarz sorunların hep bir cevabı hep bir nedeni oluyor, sonunda tüketici ürünle başbaşa bırakılıyor.

Yorum

Hi-Level denilen Vestel'in yan markasında bile bir ölü piksel olduğu için koca TV'yi değiştirmişlerdi.
        1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
        2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
        3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
        4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
        5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
        6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

hayalet ekranın önündeki plastik koruyucunun içinde küçük buğu gibi leke problemi yüzünden komple hayalet ekranı garantiden değiştiren vardı.o parça için komple hayalet ekran değiştirdiklerine göre ölü piksel için de değiştirmeleri gerekir

Yorum

Opel Türkiye'den haber bekliyorlarmış bakalım sonuç ne olacak.

Yorum

panelin icinde toz olmasi normal mi arkadaslar? servise bakima gidince gostermistim acip etrafini silikonlariz falan demislerdi.
              OPC Line Sport

Yorum

Bende de toz var. Hatta koruma camının kenarlıklarına dokununca çıtır çıtır ediyor. Sanırım gevşek bırakmışlar ve toz buralardan giriyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Parçanın değişim onayı yapıldı. Servis parçanın gelmesiyle değişimi sağlayacağını bildirildi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
                    Bende de toz var. Hatta koruma camının kenarlıklarına dokununca çıtır çıtır ediyor. Sanırım gevşek bırakmışlar ve toz buralardan giriyor.
                    musait bir gunde hem trim sesleri icin hemde bu toz olayi icin servise sabahtan birakacagim araci. sonucu paylasirim
                    OPC Line Sport

Yorum

gevşeklik durumu yok maalesef hangi kafayla oraya o orta sertlikte ince ve esnemeye müsait çerçeveyi yine aynı esnek kasaya yerleştirmişler aklım ilk günden beri almıyor. O ses oradan kesilmez sadece azaltılır çünkü malzemenin kendisi oraya uygun değil. içeriye toz geçmeside fitilsiz contasız olmasından kaynaklanıyor. temizlense de yine zamanla devam edecektir.
                      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
                      X