Arkadaslar 2.el insignia alicam merak ettigim konu Edition insignialarla Elagance paketler arasindaki farklar nelerdir bilgi verirseniz cok memnun olurum tesekurler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Edition ile Edition Elegance paket arasindaki farklar
Collapse
X
-
-
Ynt: Edition ile Edition Elegance paket arasindaki farklar
Hüseyin bey ilanların bazılarında elegance yazıyor bazılarında sadece edition bu yüzden sizin kafanız karışıyor . İlanların %99 elegance paketli zaten en kolay aracın iç fotosunda el freni varsa düz editiondur, buradan anlarsınız.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Bütçeniz ne kadar bilemiyorum ama benim edition elegance sahibi olarak tavsiyem kendisi biraz zorlayın ve cosmo alın öncelikle , tabii ki bütçe en önemlisi
Arasındaki en büyük fark ise (cosmo-edition ) bixenon ledli afl farlar , hafızalı ısıtmalı koltuklar, Bluetooth , Balıksırtı anten
Tabii edition elegance ta kötü ve boş bir araç değil. Rakiplerine kıyaslayınız cogunda olmayan fonksiyonlar bile arti
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Yorum
-
Acik konusmak gerekirse yilda 10000 km gecmeyen bir surucuyum, cok fazla bir butce ayirmak istemiyorum gonulden cosmo geciyor tabi ama satarkende edition daha rahat satabilirim gibi geliyor fiyatindan dolayi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Vallahi bana kalsa cok zorlanmadan eger surus keyfi gibi bir derdiniz varsa flexili sport bulun derim. Sport az bulunan ama surus keyfi farkli bir arac......
Yorum
-
Vallahi tekrar insignia alsam ki cok buyuk bir ihtimal 2.0 turbo Sport alirim. Kesinlikl flexili alirim v sport donanim ollmasi benim icin zorunluluk. Sport kullana birii olarak direksiyon hileri cok farkli v bence cok daha keyifli.....yanl yasadiginz bolg cok onemli eger guzel asfaltlarinz yok ise sport bmw gib sert kacabilir.....
Yorum
-
Evet fiyati da inanilmaz uygun........eger sorun yoksa flexili sport ergonomik koltuklu mukemmel aac. Bu arada az once sport koltuktan bahsetmeyi unuttum. Seni saran o koltukta yolculuk cok keyifli. Zaten ortopedi dernegi tarafindan hala odul ustun odul aliyor.....Adi ustunde Ergonomik spor koltuk
Yorum
Yorum