Bunun adı hata olamaz. Yakıştıramadım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu markaya yakıştıramadım.
Collapse
X
-
Ben bu olayın şöyle olduğunu düşünüyorum, muhtemelen bu continentalin dünya pazarı haritası (avrupa kısmı), sanırım önceden Türkiye Avrupa pazarına dahildi, son zamanlardaki büyük atılımını da göz önüne alarak ortadoğu pazar haritasına dahil ettiler. Tabi ki belki yanılıyor da olabilirim, şerefsizliklerinden yapmış da olabilirler.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
-
Böyle basit algı yönetimi yapıp psikolojik olarak ve duygu olarak bir şeyleri empoze eden düşmanlar bu güne kadar gizledikleri duygularını açıkça göstermeye başladılar .Bizim yapmamız gereken ise kenetlenmektir ülke olarak zor sınavlardan geçiyoruz Allah'ım birlik ve bütünlüğümüzü korusun.
Aminnn
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Continental karlılığına bakar.Türkiye de adamlar için küçükte olsa büyükte olsa bir pazar.Bu tip şeylerin peşinde koşacağını hiç düşünmüyorum.Hem bunlar bizi kıskanmıyormuydu?
Sosyal medyada bıcağını arabasının lastiğine dayayanı gördüm,mizah amaçlı yaptı diye düşündüm ama değilmiş.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostBöyle basit algı yönetimi yapıp psikolojik olarak ve duygu olarak bir şeyleri empoze eden düşmanlar bu güne kadar gizledikleri duygularını açıkça göstermeye başladılar .Bizim yapmamız gereken ise kenetlenmektir ülke olarak zor sınavlardan geçiyoruz Allah'ım birlik ve bütünlüğümüzü korusun.
Aminnn
Yorum
Yorum