Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel insignia 2015 1.6 dizel otomatik cosmo alımı esnasında nelere dikkat etmeliyim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel insignia 2015 1.6 dizel otomatik cosmo alımı esnasında nelere dikkat etmeliyim.

Merhaba, 2.el 2015 model insingnia 1.6 dizel otomatik araç almak istiyorum. Araç 40000km de cosma + stil paket. Aracın alımı öncesi nelere dikkat etmem konusun da yardımcı olmanız mümkün mü?

Merhaba , genel itibariyle bilindiği üzere bir kronik arıza vb. durumu bulunmamakta. En güzeli aracı almadan evvel kaliteli bir yerde ekspertiz yaptırmanız olacaktır , şimdiden hayırlı olsun .

Yorum

ekspertiz yaptırdım problem çıkmadı ancak ilk arabam olması sebebi ile acaba ekspertizin fark edemeyeceği bir şey olabilir mi diyerekten tecrübesi olan sizlere sormak istedim

Yorum

hoşgeldiniz
        Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

Yorum

Teşekkürler

Yorum

Öncelikle hoş geldiniz.

Forumda pek çok arkadaşımız kullanıyor, bir sıkıntısını duymadık. Sadece turbo benzinliden geçeni performans olarak bir miktar tatmin etmiyor. İkinci el oto aldığınız için illa ki bir miktar risk olacaktır, %100 emin olamazsınız. Yeni model araç aldığınız için keyifle binmeye bakın

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Çok teşekkürler. insigniateam olarak faaliyetlerinizi görüp imrenince kesinlikle bu aracı alarak aranıza katılmam gerektiğini düşündüm ve kesinlikle katılacağım..

Yorum

İşleniyor...
              X