Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 2.0T almak üzereyim. Acil bilgi verirseniz sevinirim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 2.0T almak üzereyim. Acil bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba,
    2010 model 2.0T hakkında kullanıcı yorumuna ihtiyacım var.
    Baktığım aracın donanım paketi cosmo, sunroof yok. Km 100 binin biraz üzerinde.
    Hatları düzgün içi hırpalanmamış.
    Şimdi bu aracın yakıt verisi 14 lt şehir içi civarında.
    Normal bir kullanımda 16 lt gibi gerçekleşir diye düşünüyorum.
    Yakıtı göze alırsak bu arabada dikkat etmemiz ya da uzak durmamız gereken bişeyler var mıdır ?
    ikinci elde ancak 9-10 tane satılık var.
    ikinci eli zayıf orası kesin.
    bulaşılmaması gereken bir araç mıdır ?
    kronik sorunları var mıdır ?
    şanzımanı active select midir ? çift kavrama mıdır yoksa klasik bir otomatik şanzıman mıdır ?
    Genel olarak tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.
    Herkese kazasız belasız sürüşler.

klasik tork konvertörlü şanzuman, çift kavrama değil. Performansı kemirir bayağı ama sağlamdır.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
      klasik tork konvertörlü şanzuman, çift kavrama değil. Performansı kemirir bayağı ama sağlamdır.
      teşekkür ederim bu iyi oldu en azından sorun yaratırsa şanzımancılarda rahat tamir etirilebilir.

Yorum

Araç güzel şimdiden hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bahsettiğiniz araç 2.0 T benzinli 220 HP lik olan ise harika bir oto.İki yıl kullandım hiç bir sorun çıkarmadı.

Yorum

Yakıt yerine göre, güzergaha göre değişir ama biri Şafak abinin araba 13, Onur’un araba 12-13 ortalamalara sahipti, çok da korkmamak lazım. Hayırlı olsun şimdiden
            InsigniaTEAM

Yorum

Ben iki yıldan fazla 4x4 olanını kullandım, çok özel bir makine . Yalnız, servis geçmişi (mazisi) meçhul bir araba olmasın yeter.

Yorum

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.
                Baktığım arabanın hasar kaydı baya fazla çıktı, önden sağlam darbesi olmuş, farlar, radyatörler falan hep hasar görmüş, kaput zaten değişmiş, yanlarda da boyalar olunca vazgeçtim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gajiin View Post
                  Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.
                  Baktığım arabanın hasar kaydı baya fazla çıktı, önden sağlam darbesi olmuş, farlar, radyatörler falan hep hasar görmüş, kaput zaten değişmiş, yanlarda da boyalar olunca vazgeçtim.
                  Araç me renkti ve plakası kaçtı acaba. Benim eski araç olabilir diye düşündüm de o yüzden.
                  Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen View Post

Araç me renkti ve plakası kaçtı acaba. Benim eski araç olabilir diye düşündüm de o yüzden.
                    araba griydi. plakası 06 fs 1049. 120bin km civarlarındaydı odometrenin gösterdiği

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gajiin View Post

araba griydi. plakası 06 fs 1049. 120bin km civarlarındaydı odometrenin gösterdiği
                      Yok benim araç değilmiş. Eğer oysa uzak durun diyecektim de
                      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Selamlar,
                        Dün başka bir araca daha baktım. Yine 2.0T
                        Aslında ille 2.0 olsun diye bir derdim ya da performans kaygım yok ama otomatik şanzıman 2013'ten sonra gelmiş 1.6 benzinlilere. Ben de manuelle uğraşamam artık yıllardır otomatik kullandıktan sonra eziyet geliyor.
                        Bütçe de 2013 ve sonrasında yetmediği için mecburen 2010 2.0T lere bakıyorum.
                        Ama bu arabanın doğru dürüst oturmuş bir fiyat aralığı yok.
                        50 bine de var 70'e de.
                        Dün baktığım araba pek içime sinmedi fiyat konuşmadım ama elliye rahat alınırdı. Cosmo + deri + tavan vardı.
                        Benim gördüğüm otomatik şanzıman motor gücünü baya törpülüyor insigniada. Tüketimi de arttıran bu büyük ihtimalle. Makyajsız kasada 1.6 larda oto gelmemesi sebebi de bu olabilir.
                        Riskli bir otomobil, ikinci elde satmanın zor olacağı aşikar. O yüzden olabildiğince uygun almalıyım ki model yükselteceğim zaman fazla başım ağrımasın.
                        Kafamda 2010 model aşırı bir hasarı olmayan araba eğer şanzıman ve yürürü temiz ise, iç mekan yorulmamış ezilmemiş ise 55 max diye düşünüyorum.
                        1.6 lar daha yüksek alınıp satılıyordur belki bilmiyorum ama Türkiye'de hepi topu 11 tane ikinci elde olan aracın daha düşük fiyatlı olmasından doğal birşey yok diye düşünüyorum.
                        Elimdeki araç da satılmadığı için arenaya çıkıp sağa sola öldürücü teklifler de sunamıyorum ))
                        Kısmet bakalım kısa vadede insignia projesi olacak mı yoksa beklemeye mi kalacak göreceğiz.
                        Tavsiye, öneri ve yönlendirmelere açığım.

Yorum

İşleniyor...
                        X