Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hgs yi nereye yapıştırdınız?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hgs yi nereye yapıştırdınız?

Değerli dostlar,
    Forumda elimden geldiğince aradım ama bulamadım böyle bir başlık varmıydı bilmiyorum. Eğer varsa konuya yönlendiriniz. Araçlarınızda HGS etiketini tam olarak nereye yapıştırdınız? Yanlış bir yere yapıştırmak istemiyorum. Teşekkürler..

İç dikiz aynasının arkasındaki noktalı bölüm bu tarz ürünler için tasarlanmış. O bölümde bir yere yapıştırabilirsiniz..
    Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
    +DVD 800 Navi
    +19" Jant
    +Prins Vsı 1.0

Yorum

Yapıştırmadım etiket vitesin önündeki gözde bulunuyor bildiğim kadarıyla HGS geçişlerinde plaka okunduğu için plakadan etiketi eşleştiriyor ve bedel düşüyor. Bu zamana kadar da ceza yemedim.

Yorum

hgs yi yanlışlıkla yırttıktan sonra yapıştırmadım hiç. sadece ötüyor kaçak geçiş diye. ödeme plakadan düşüyor. arabanın camları yapışkan doldu zaten bıktırıyor site giriş hgs si acil yol yardım etiketleri hgs etiketi falan. kalsın böyle.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ben de HGS'yi yapıştırmadım ruhsatın içinde duruyor, plakadan otomatik düşüyor.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip View Post
            Ben de HGS'yi yapıştırmadım ruhsatın içinde duruyor, plakadan otomatik düşüyor.
            Kesinlikle doğru yapıştırmanıza gerek yok hgs nin ait olduğu plaka ile geçiş yapınca sorun olmuyor.

Yorum

Benim HGS de çakmaklık bölümünde. Plakadan halloluyor. Fakat Orhangazi den geçerken plakadan değil ille hgs görmesi gerekiyor.
              Ergün GÜRBÜZ

Yorum

İşleniyor...
              X