Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra HB - 1.6 Dizel AT araç alındı. Tavsiyeleriniz.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Astra HB - 1.6 Dizel AT araç alındı. Tavsiyeleriniz.

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba.

Eşime ait Chevrolet Trax'i sattık. Uzun araştırma ve testlerden sonra 2017 model Yeni Astra Hatchback 1.6 Dizel Otomatik, Excellence donanımı sunrooflu bir araç satın aldık.

Allah izin verirse, arabayı Arden Otomotiv /Uşak'dan salı - çarşamba günü teslim almayı planlıyorum. Bazı sorularım olacak. Yanıtlayacak arkadaşlar peşinen teşekkür.

* Würth ses izalasyonu ile ilgili tecrübe ve görüşleriniz? Yaptıranların görüşleri ve maliyet bilgileri.
    * Araca karter muhafaza taktırmayı istiyorum. Ancak karter muhafaza takılırken alt kısımda bazı yerlerin kesilmesi gerkiyormuş? Tecrübesi olan?
    * Sygic navigasyon Mirrorlink ile bazı araçlarda ekrana yansıtılabliliyormuş. Astra'da deneyen ve/veya araştıran arkadaş varmı? Tecrübeleriniz.?
    * Aracı teslim alırken dikkat edilecekler?
    * Diğer tavsiye ve önerileriniz.

Teşekkürler.
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

smg05 cevap sorulari kardesim
      hayirli olsun Mehmet agabey yeni araciniz Kazasiz belasiz cezasiz surusler dilerim
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Yeni aracınız hayırlı olsun.

Karter koruma takılırken araçta kesme biçme yapılıyor diye daha önce de duymuştum ama korumanın kendi üzerinde değişiklik yapmak varken neden araç delinsin bana mantıksız geliyor. Ben Insignia'ya taktırırken bire bir uyumluydu.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
          Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun
          Teşekkürler. Daha iyisi sana olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post
            smg05 cevap sorulari kardesim
            hayirli olsun Mehmet agabey yeni araciniz Kazasiz belasiz cezasiz surusler dilerim
            Teşekkürler Kadir. Elindekinin daha iyisi sana olsun )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
              Yeni aracınız hayırlı olsun.

Karter koruma takılırken araçta kesme biçme yapılıyor diye daha önce de duymuştum ama korumanın kendi üzerinde değişiklik yapmak varken neden araç delinsin bana mantıksız geliyor. Ben Insignia'ya taktırırken bire bir uyumluydu.
              Teşekkürler. Daha iyisi size olur inşallah.

Aracı aldığım bayi kesilecek bazı yerler var dedi. Sürekli gittiğim usta hiç bir yerin kesilmesine gerek yok, bagaja koy bana gel ben hallederim dedi

Yorum

2017 Astra HB Dizel AT _ Excellence aracımı dün teslim aldım.

Uşak Opel bayisi Arden Otomotiv'den başta Genel Müdürü Süleyman Bey olmak üzere, satış danışmanım Seher Hanım ve tüm çalışanlarına yakın ilgi ve titizliklerinden teşekkür ederim. İlgili, genç ve dinamik bir ekip. Yeni araç alacaklara tavsiye ederim, kendileri ile mutlaka görüşsünler. Telefon 0.276.3331555

Gelelim ilk izlenimlerime.

Gayet atak bir araç. Ara hızlanmalar güzel. Konfor gayet güzel. Excellence koltukları rahat.

Aracı aldıktan sonra 700 km yol yaptım. 120 Km cruise control ile 6L/100 km yakıt harcadı. İlerleyen zamanlarda tüketim azalacaktır.

Üzerinden Michelin lastik vardı. Kumho kış lastikleri ile değiştirildi.

Multimedya sistemi gayet güzel. Tek noksanı kol dayamada USB bir adet var. Telefon(Android Auto) ve USB bellek aynı anda takılmıyor. Android Auto başarılı ama Android kısmında geliştirilmeye ihtiyaç var.

USB çoklayıcı deneyeceğim. Daha önce denemiş ve başarılı olmuş arkadaşlar var ise, hangi marka model kullandılar? Tavsiyelerinizi bekliyorum

Arka koltuktakiler için iki adet USB mevcut.

Katlanır aynaların anahtardan kapatılamaması kullanışsız olmuş. Anahtardan kapatılabilmeliydi.

Karter muhafaza takıldı.

Merak edenlere Insignia duruyor.
                Aklıma gelenleri yazarım, sorularınız olursa cevaplarım.
                You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 1 photos.
                Son düzenleme: mehmet; 25.01.2018, 12:57.

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kulanın.Biz de peder bey için niyetlendik excellence almaya ancak 308 allure ile arasında sağlam bir fiyat farkı olunca 308 aldık.

Bu arada ciddi arazilere girmedikten sonra karter korumayı gereksiz ve araca fazla ağırlık olarak görüyorum.Eğer şartlarınız zorlu değilse bence hiç takmayın.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Umut karter korumanın ne zaman işe yarayacağı hiç belli olmuyor bazen şehir içinde veya şehirler arası yolda bile önceden geçmiş bir kamyondan düşen taşla gayet samimi olunabiliyor.
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Aynen katılıyorum, bir keresine otoyolda -muhtemelen bir kamyondan düşmüş- 20-30cm çapında bir toprak kütlesinin üzerinden geçmiştim. Karter koruma olmasa belki çok olumsuz sonuçlar doğuracaktı.

Yorum

Tabi daha müsibet benim başıma gelmediğindendir ancak şirket araçlarım dağ bayır gezer onlara da takılı değil.

Ayrıca genel gözlemlediğim karter ön tampon seviyesinden 2-3 parmak kadar yukarıda.Yolda vuracağınız şeye öncesinde tamponun teması mümkün.Ancak geçenlerde bir kaza gördüm,adam kaldırım köşesine takılı kalmıştı.Motor yağı hep yerdeydi.Bu durumda kurtarıcı olabilir.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet View Post
                          2017 Astra HB Dizel AT _ Excellence aracımı dün teslim aldım.

Uşak Opel bayisi Arden Otomotiv'den başta Genel Müdürü Süleyman Bey olmak üzere, satış danışmanım Seher Hanım ve tüm çalışanlarına yakın ilgi ve titizliklerinden teşekkür ederim. İlgili, genç ve dinamik bir ekip. Yeni araç alacaklara tavsiye ederim, kendileri ile mutlaka görüşsünler. Telefon 0.276.3331555

Gelelim ilk izlenimlerime.

Gayet atak bir araç. Ara hızlanmalar güzel. Konfor gayet güzel. Excellence koltukları rahat.

Aracı aldıktan sonra 700 km yol yaptım. 120 Km cruise control ile 6L/100 km yakıt harcadı. İlerleyen zamanlarda tüketim azalacaktır.

Üzerinden Michelin lastik vardı. Kumho kış lastikleri ile değiştirildi.

Multimedya sistemi gayet güzel. Tek noksanı kol dayamada USB bir adet var. Telefon(Android Auto) ve USB bellek aynı anda takılmıyor. Android Auto başarılı ama Android kısmında geliştirilmeye ihtiyaç var.

USB çoklayıcı deneyeceğim. Daha önce denemiş ve başarılı olmuş arkadaşlar var ise, hangi marka model kullandılar? Tavsiyelerinizi bekliyorum

Arka koltuktakiler için iki adet USB mevcut.

Katlanır aynaların anahtardan kapatılamaması kullanışsız olmuş. Anahtardan kapatılabilmeliydi.

Karter muhafaza takıldı.

Merak edenlere Insignia duruyor.
                          Aklıma gelenleri yazarım, sorularınız olursa cevaplarım.

Teşekkürler daha iyisi size olur inşallah. Sorması ayıp 308 allure kaça mal oldu size ?

Yorum

Bizim burada karter muhafaza şart. Bayi hediye olarak taktı. Bu arada karter muhafaza 3-5 kilo anca geliyor.

Yorum

İşleniyor...
                            X