Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen Yardım Rica Ediyorum!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Lütfen Yardım Rica Ediyorum!!!

İstanbul da iseniz opel mar a aracınızı götürün orada aynı aracın test sürüş versiyonu var hem karşılaştırın hemde servisteki bir eleman ile test sürüşüne çıkın. Ben çok memnunum ilgilenmelerinden sizede tavsiye ederim. Tabi bu gerçekten bir problem ise.
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

bende sonucu merak ediyorum.Paylaşmayı unutmzsınız umarım.
      2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
      2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
      2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
        Orjinal yazı sahibi: cagri
        bence bir buluşmada yada servise gittiğinizde test aracıyla sizinkini karşılaştırın, sizin araca özgü birşey de olabilir belki.
        2.0 diesel avensis kullanıyorum şirket arabası 150.000 kmde 2006 model o bile daha az gürültülü var gel hesabını sen yap çağrı
        adı üstünde Toyota benzinli Corolla'nın stop ettiğini bile sanmıştım ben, ama arabada ses yokmuş ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

1.6T kullaniyorum ve kesinlikle motorun gurultulu oldugunu dusunuyorum. Bence bu durum turbodan kaynaklaniyor.
          Yeni kasa dizel passatta duydugum ses ise beni cok sasirtti. Cok yuksekti.
          Ben gurultulu bulmami beklentimin yuksekligine bagliyorum cunku ilk D sinifi aracim.
          İzolasyon yapan arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim. Nerelerine ve ne kadar parca sokerek uyguluyorlar?
          2014 BMW 320d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman
            1.6T kullaniyorum ve kesinlikle motorun gurultulu oldugunu dusunuyorum. Bence bu durum turbodan kaynaklaniyor.
            Ben gurultulu bulmami beklentimin yuksekligine bagliyorum cunku ilk D sinifi aracim.
            İzolasyon yapan arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim. Nerelerine ve ne kadar parca sokerek uyguluyorlar?
            Şirkette yeni jetta da kullandım 3000dd geçince ses neymiş anlıyorum maad

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
              bence bir buluşmada yada servise gittiğinizde test aracıyla sizinkini karşılaştırın, sizin araca özgü birşey de olabilir belki.
              2.0 diesel avensis kullanıyorum şirket arabası 150.000 kmde 2006 model o bile daha az gürültülü var gel hesabını sen yap çağrı
              adı üstünde Toyota benzinli Corolla'nın stop ettiğini bile sanmıştım ben, ama arabada ses yokmuş ihihi
              Bende vardı benzinli corolla yeni kasa. Rolantideyken stop ettiğini sanırdım ama yürürken çok motor sesi alırdı.
              195 km sürate 5.viteste redline olarak ulaşıyordu. Kıyamet kopuyordu yani
              2014 BMW 320d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman
                bu biraz aracın konfordan ziyade spor odaklı olmasından kaynaklı sonuçta motordan yırtınır bir ses gelmiyor gayet tok bir sesi var ayrıca turbonun sesini motor sesine oranla duymanız imkansız

Yorum

Ben 1.4 kullanıyorum. gaza hafif dokununca çok orjinal bir motor sesi var. kavramayı hissettiriyor. bence o ses olmasa tadı olmazdı. ancak rahatsız edici gürültü (ses değil) hiç duymadım. benim araçta düşük devirlerde hatta rolantide sanki gösterge panelinden gelen bir tıkırtı mı desem birses geliyor. sizce neden olabilir.
                  MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Arkadaslar ben bugün biraz ol yaptım çok yüksek hızlarda olmasıda bazen 150-160 buldu hızım ama rahatsız edecek bir ses gelmedi kulağıma , yada ben daha önce diesel kullandığım icin öyle düşünüyorum. Bu konuda çok iddialida değilim aslında , Yanlız bu konunun yüzünden daha dikkat etmeye çalıştım.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                    X