Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen Yardım Rica Ediyorum!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Lütfen Yardım Rica Ediyorum!!!

Serkanım,
    Olmadı araçları 1 er hafta değişelim.
    Bendeki araçta sorun yok, seninkinde varsa ben anlarım, benim aracıda kullanırsan sen anlarsın.
    Morpheus
    61 TT 971

Yorum

benzinli araçlarda bu sesin olmamasını anlayabiliyorum ama diesellede bu kadar arasındaki fark olmaz diye düşünüyorum.yarın en iisi bi servise gösterip yada test aracıyla test edip aradaki farkı anlamaya çalışıcam.aracın lastikleri michelin marka 18 jant fark bundanmı dğilmi bakıcaz artık yorumlar değerli benim için saolun.

Yorum

bende böyle bişey düşünüyorum,ayrıca b.evler kuzenler lastikten tolganın selamı var

Yorum

sufy abi size

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            bizim araç 1.6 turbo rolantiyi hele hiç duymuyorum devir göstergesinden anlıyorum... 4000 den sonra aracın içine ses girmeye başlıyor desem yeridir hele müzik biraz açık ve kalorifer/klima da 2. veya 3. kademedeyse içerde hiç motor sesi ve rüzgar sesi olmuyor, aracınız yeni olduğu için olabilir, ben de 2.0 130luklara baktım öyle bir sorunu yok araçların, ses yok yani pek, siz bi kontrol ettirin...
            yakın bi abimizin 1.6 araı ile bugün kısa bi yolculuk yaptım aracınızın çıtı çıkmıyo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
              Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
              2.0CDTİ 130 HPLİK aracımı 1 hafta önce aldım ve aracın içeriye verdiği sesten oldukça sıkıntılıyım.daha evvelde 2.0 motor araç kullanmıştım ama hiç biri bunun kadar dış ortamın sesini(araç korna lastik motor vs vs vs)içeriye vermemekteydi.acaba 0 alındığı içinmi yada motor yeni olduğu içinmi diycem ama diğerlerinide sıfır almıştık.ses yalıtım yapıım diyorum ama araca bu kadar para verdikten sonra bi masraf helede böylesine bi masraf saçma geliyo.başka 2.0cdti kullanan arkadaşlar yada yardımcı olacak arkadaşların abilerin yardımlarını ve yorumlarını rica ediyorum.
              valla böyle bir sorunu ben ilk defa okudum ama hani araçlarımızın akustiği olsun yalıtımı olsun bence gayet başarılı. aracım 1.6 benzinli turbo ama bu bahsettiğiniz dış ortam, özellikle de korna,diğer geçen araçların sesi,diğer gürültüler vs nerdeyse yok denecek kadar az geliyor. buna arabaya binen arkadaşlarımda dikkat ediyorlar. yoğun trafikte bile dışardan gelen diğer araçların sesleri, başka sesler falan nerdeyse gelmiyor. ve bu da çok hoşuma gidiyor insana huzur veriyor doğrusu. ama elbette korna sesleri gelecek çünkü korna sesleri uyarıcı seslerdir ve gelmesi normal bir durumdur.. ama trafikteyken gelen korna seslerinden öyle rahatsız edici boyutta bir ses duymadım. Ve yoldan yanımdan geçen diğer araçların motor sesleri nerdeyse gelmiyor denecek kadar az. Yalnızra belediye otobüsleri ve kamyonların sesini duyuyorum ki o bile çok az geliyor yani... Bence araçlarımız bu anlamda gayet başarılı ve konforlu
              Lastik sesi derken kendi aracınız için mi yoksa yanınızdan geçen araçların çıkardığı seslerden mi rahatsız oldunuz? Eğer kendi aracınız ise hangi marka lastik kullanıyorsunuz? Brigstone lerin yol sesi biraz oluyor hız arttıkça evet, ama araçlarımız öyle çokta rahatsız edici boyutta yol sesi almıyor içeri.. 16'' lastiklere sahip bir VW passat bile asfalt sesini bizim araçlardan daha fazla alıyor... Bence araçlarımız bu konu da da yeterince başarılı.
              Ama hepsini geçtim de eğer sesinden rahatsız olduğunuz şey motorsa eğer, dizel araçlar benzinlilere oranla daha çok motor sesi alırlar ki bu da normaldir. Bu durumun aracınızın yeni olmasıyla çokta bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ben dizel İnsignia Cosmo da kullandım ve motor yol vs sesinden özellikle yol sesinden hiçte rahatsız olmadım ..ve akustiği de gayet başarılıydı. ama motordan içkabine gelen seste çok rahatsız etmedi. diğer bazı markalarında dizel araçlarını kullandım nerdeyse hepsi birbirine yakınlar bu anlamda. ama şunu söyleyebilirim ki VW nin dizel motoru iç bölüme motor sesini diğer kullandığım dizel araçlara göre ve İnsignia dizellerden bile daha az oranda iletiyor. Bunu da söylemeden geçemem.
              Sonuç olarak araçlarımızın ses yalıtımı ve izolasyonu, akustiği vs oldukça başarılı bol keyfli şürüşler..
              ya efemurat kardeşim gecenin o yarısında epey ilgilenip zahmet edip bilgilendirmişsin hakkını helal et saol

Yorum

serkan kardeşim dizel olmasından ötürü motorun sesi çok olabilir ama sende rüzgar lastik dış seslerinde içeri girdiği bir durummu var ?
                2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

Bir önceki aracınızın yaltımı bundan iyi olabilir.Size bu nedenle gürültülü geliyor olabilir.

Benim iki önceki aracım c4 picasso idi.Mükemmel bir akustiğe sahipti.Daha sonra fluence oldu.Sanki araçta cam yokmuş gibiydi.Sıfır ses yalıtımı.Tüm sesler içerdeydi.Fluence forumuna yazdım herkes şaşırdı.İnsignia bence mükemmel değil ama kesinlikle tatminkar.
                  2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    bence bir buluşmada yada servise gittiğinizde test aracıyla sizinkini karşılaştırın, sizin araca özgü birşey de olabilir belki.
                    2.0 diesel avensis kullanıyorum şirket arabası 150.000 kmde 2006 model o bile daha az gürültülü var gel hesabını sen yap çağrı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TRKTN
                      serkan kardeşim dizel olmasından ötürü motorun sesi çok olabilir ama sende rüzgar lastik dış seslerinde içeri girdiği bir durummu var ?
                      aynen öyle bide hanım bugün arkada otururken demezmiki alttan biyerden soğuk geliyo hepten kafayı yedim.şöförlüğü olsa geç direksiyona diyip ben arkaya geçcektim ama yoktu öyle bi şans bugün için yarın servis baktırıcam

Yorum

Bencede 1 ve 2. viteslerde çok sesli hızlanınca sesler artık duyulmuyor ama motor sesi yol sesi falan bencede çok birazdaha iyi olabilirdi ses yalıtımı.

1.4 Turboyu ben çok ses yapıyor diye servise getirdim motoru böyle sesli deyip işin içinden çıktılar malesef hepsi böyleymiş..

Birde demekki dizel olsaymış servisde yatardım ben gürültülü diye

Malesef yapacak tek şey güzel bir ses yalıtımını kendimiz yaptırmalıyız
                        2015 2.0 sorento

Yorum

Acaba yeni çıkan edition modellerde ses yalıtımında bir problem mi var.Malzemeden mi çalıyorlar? Sorunu genellikle yeni almış arkadaşlardan duyuyoruz. Kendi yaptıracağınız ses yalıtımını iyi araştırın derim çünkü nette hiçbir fark olmadı diyende çok.
                          2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
                            Acaba yeni çıkan edition modellerde ses yalıtımında bir problem mi var.Malzemeden mi çalıyorlar? Sorunu genellikle yeni almış arkadaşlardan duyuyoruz. Kendi yaptıracağınız ses yalıtımını iyi araştırın derim çünkü nette hiçbir fark olmadı diyende çok.
                            çok farklı yorumlar olduğu için dediğiniz doğru.eskikullanıcı arkadaşlarda bu problem yok ama 0 araç sahiplerinde şikayet epey var.zaten yorumlardanda belliki bı sadece benim kulaklarıma yada benim araca özgü bişey değil,bakalım yarın ak kara belli olur sizleride bilgilendiririm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
                              bende böyle bişey düşünüyorum,ayrıca b.evler kuzenler lastikten tolganın selamı var
                              A.s benden de söyleyin ltf
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

serkanım hemşerim inşallah bir sorun yoktur aracında sen yinede servise bi göster için rahat etsin insignia dan ses şikayeti ilk kez duydum gerçekten
                                insignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED

Yorum

İşleniyor...
                                X