Arkadaşlar forumda araştırdığım kadarıyla 2013 1.6 170liklerde Carplay yok. Fakat bulamadığım şey ise, bunu servis veya farklı bir yerde ekletebiliyor muyum?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2013 cosmo Carplay
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Postr700 cihazi desteklemiyor, fakat araç satılır iken destekleyecek şeklinde satıldı güncelleme gelecek şeklinde ötelendi hatta kullanma kılvuzunda bile bazı bilgiler varInsignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
-
evet donanımsal olarak gereken iletişim ve bağlantı aygıtı yok araçta. yazılım o aygıta yükleniyor zaten r700 de o donanımla birlikte işliyor carplay ve android auto için. ford bu özelliği olmayan araçlar için sync 3 diye bir cihaz çıkardı ve uygun fiyata araçlarına montaj yapıyor. opel de zamana ayak uydurur yapar mı bilinmez.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Benim araç 2015 ağustos üretimi, 2016 mart trafik çıkışlı. Android auto desteği var ve bunun yanında projeksiyon özelliği de mevcut. Fakat projeksiyon özelliği şuan için sadece iphone ile çalışıyor. Eğer r700 e güncelleme gelirse android ilede çalışacak umudum var. Opel haberine göre 2018 in 3.çeyreğinde gelecekmiş yazılım.
Yorum
-
projeksiyon özelliğinden kasıt nedir ? Carplay mi ? çünkü projeksiyon demek iphone larda carplay, androidde android auto demek. Telefon ekranını direk yansıtma yok r700 de. Carplay çalışan her aracada ücretini vermek kaydıyla android auto yükletebiliyorsunuz beklemeye gerek yok. Android auto apk sınıda internetten bulup telefonunuza yükledinizmi çalışıyor. Ama tabi jailbreaklı bir carplay kadar güzel deneyim yaşatmıyor şimdilik android auto.Son düzenleme: selcuktuncer; 25.01.2018, 10:48.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postprojeksiyon özelliğinden kasıt nedir ? Carplay mi ? çünkü projeksiyon demek iphone larda carplay, androidde android auto demek. Telefon ekranını direk yansıtma yok r700 de. Carplay çalışan her aracada ücretini vermek kaydıyla android auto yükletebiliyorsunuz beklemeye gerek yok. Android auto apk sınıda internetten bulup telefonunuza yükledinizmi çalışıyor. Ama tabi jailbreaklı bir carplay kadar güzel deneyim yaşatmıyor şimdilik android auto.
Yorum
-
evet bende yanlış bilgilendirme yapılmaması için size sordum aslında kusura bakmayın. Orada projeksiyon olarak görünen yer, carplay ve android auto uygulamasının çalıştığı ekran aslında. yani telefon ekranını bire bir yansıtma yani MİRROR özelliği yok. Android oem cihazlarda var. Yani özetle;
Aracınızda Projeksiyon menüsü varsa o araçta;
-carplay vardır.
-2016 üretimi bir r700 se android auto vardır, yoksa ücretsiz olarak yükletilir,
-2015 model ama carplay çalışıyor yani Projeksiyon menüsü varsa carplay çalışıyordur (benim araç mesela) ücreti karşılığı servislerden Android auto yazılımını da ekletebiliyorsunuz.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postevet bende yanlış bilgilendirme yapılmaması için size sordum aslında kusura bakmayın. Orada projeksiyon olarak görünen yer, carplay ve android auto uygulamasının çalıştığı ekran aslında. yani telefon ekranını bire bir yansıtma yani MİRROR özelliği yok. Android oem cihazlarda var. Yani özetle;
Aracınızda Projeksiyon menüsü varsa o araçta;
-carplay vardır.
-2016 üretimi bir r700 se android auto vardır, yoksa ücretsiz olarak yükletilir,
-2015 model ama carplay çalışıyor yani Projeksiyon menüsü varsa carplay çalışıyordur (benim araç mesela) ücreti karşılığı servislerden Android auto yazılımını da ekletebiliyorsunuz.
Yorum
Yorum