Uzun bir süredir kullandığım insignia’mı satmış bulunuyorum. 2014 yılında aldığım ve yine aynı sene sizlerin arasına katıldığım günden beri aracımda ‘keyfe keder’ sorunların dışında çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadan 3 sene geçirdim. Muhteşem bir ayrıcalıktı İnsignia benim için. Aracı almadan önce çevremdeki otomobil mühendislerinin (!) ‘Bassat varken İnzignia mı alınır’ serzenişlerinin inadına keyifle bindim aracıma. Ve sizlerle tanıştım, çok kaliteli işler ve teknik yardımlar yaptığınızı gördüm. Aracın lastiğininde ne kadar pahalı olduğunu bildiğimden kendimce vefa örneği gösterme çabamın bir meyvesi olarak kondisyonu gayet iyi olan Falken marka 235/45/18 kış lastiklerimin 4 tanesini 300 TL’ye satacağım. (Antalya içi olursa çok memnun olurum) Ve Müsade ederseniz aranızda bulunmaya da devam edeceğim. Ayrıca, serinin son yaşanmışlıklarını ‘Final’ edasıyla sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Sağ ol, var ol İnsigniaTeam.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Konuya Başlık Bulamadım
Collapse
X
-
Aracınızı sanki isteyerek satmamış gibi bir izlenim oldu bende. Allah daha iyilerini nasip etsin gönlünüze göre versin rabbim. Ve satışınız hayırlı olsun inşallah. Bu aile de herkese yer var. Sevgilerle.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 2
-
Herşey gönlünüzce olsun.
Eğer Kış lastikleriniz duruyorsa ben talibim.
İletişim numaram: 0549 690 20 15Son düzenleme: mehmet_5260; 05.01.2018, 12:13.2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800
Yorum
Yorum