hayırlı olsun kazasız belasız kullanın yeni aracınızı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opelsiz olmuyor,, Insignia 2014 sidi
Collapse
X
-
Öncelikle hayırlı olsun.
Ankara içi en son gördüğüm insignia 13 litre gösteriyor idi ( SIDI ) 9 litre çok iyi bir değer. Sonuçta 1600 kg + otomatik + 170 HP lik bir motor.
Benim de değişimini düşündüğüm bir araç. ( Aynı kasanın 1.4 T sine sahibim, otomatik ihtiyacı var )Fikrin kadar varsın!
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mr.big View PostÖncelikle hayırlı olsun.
Ankara içi en son gördüğüm insignia 13 litre gösteriyor idi ( SIDI ) 9 litre çok iyi bir değer. Sonuçta 1600 kg + otomatik + 170 HP lik bir motor.
Benim de değişimini düşündüğüm bir araç. ( Aynı kasanın 1.4 T sine sahibim, otomatik ihtiyacı var )
Aslında benim bile beklentimin altında bir değer. Hatta emin olmak için bir kaç defa yol bilgisayarı üzerinden hesaplama da yaptım, ortalama 0,505 krş yakıyor. Bazen şeytan dürtüyo, şu arabanın hakkını ver diyor ama genellikle fazla sıkıştırmadan sakin kullanıyorum. Günde 70-80 civarında yol yapıyorum.2014 Insignia Cosmo 1.6 SIDI AT 170hp. Başkent
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mr.big View PostÖncelikle hayırlı olsun.
Benim de değişimini düşündüğüm bir araç. ( Aynı kasanın 1.4 T sine sahibim, otomatik ihtiyacı var )
Konu sahibine de hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
Yorum
Yorum