Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opelsiz olmuyor,, Insignia 2014 sidi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opelsiz olmuyor,, Insignia 2014 sidi

Corsayla foruma üye oldum, insigniayla devam ediyorum. Yeni aracım 2014 sidi 170 bg benzin-otomaik. 45000 km.
    Uzun araştırmalar ve bekleyiş sonucunda, bu güzel arabaya kavuştum. Almadan önce c sınıfı dizel otomatik bu fiyatlarda malum birçok arabaya baktım ama hiçbiri opel vede insignia kadar içime sinmedi. Fotoğrafa bakıp Ankaradan Edirneye yola çıkıp, bir süprizle karşılaşmadan aracı alıp geldim. İyikide almışım. kullandıkça daha çok seviyorum aracımı. Geniş, konforlu ve beni güvende hissettiryor. Yakıtta öyle korktuğum gibi çıkmadı. Fazla sıkıştırmadan kullanıyorum Ankara şehir içi ortalama 9 Lt. Bu arada kafama takılan bazı şeyleri forum sayesinde öğrendim fakat birşey sormak istiyorum. Aracımın aküsü daha önce değişmiş. Kullanım süresi bana kısa gibi geldi. Corsada yaklaşık 6 yıl gitmişti orjinal aküsü. İnsignialarda durum böyle midir.
    2014 Insignia Cosmo 1.6 SIDI AT 170hp. Başkent

Aracınız hayırlı olsun. Insignia'da elektronik sistemler daha fazla olduğu için akü ömrü de biraz daha kısa. 4-5 yıl gibi bir süre uygundur sanırım.

Yorum

Hayırlı olsun
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun aracınız. Allah kaza bela vermesin.
        insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
        honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Aracınız hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
            2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Sağolun arkadaşlar. Allah herkeze kazasız belasız ağız tadıyla aracına binmeyi nasip etsin.

Yorum

İnsignia candırihihi

Yorum

hayırlı olsun.Uğur bey'in de dediği gibi bu araçlar aküyü çok kullanıyor.Benimki 2 sene gitti...

Yorum

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayirli olsun yeni insignialar gercekten candir yeni kasayi birseye benzetebilselerdi 5. Kez tekrardan dusunebilirdim
                      ama makyajli kasadan sonra malesef yeni kasasi cok sonuk kaldi bizde vedalasmak zorunda kaldik
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Aslında bence sönük kalma sebebi insignia dan önce yeni astrada kullanılan ön tarafın daha sonra insigniada kullanılması. Yani göze hitap eden bir yenilik olmadı. Bir de insan astra ile insignia nın birbirinden belirgin şekillerde farklı olmasını istiyor veya bekliyor. Olmayınca da sönük kaldı diyebiliyor.
                        @Murat
                        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Allah kaza bela vermesin Benim jet de şaka maka 110bin oldu
                          Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Hayırlı olsun, kaça aldınız ve donanımı neydi öğrenebilir miyiz?
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
                              Hayırlı olsun, kaça aldınız ve donanımı neydi öğrenebilir miyiz?
                              Cosmo donanımlı. Eski aracım corsayı takasa 38 e verdim. Üstünüde tamamladım 81’e maloldu. Aslında iyibir alışveriş oldu. Takasta daha önce bir kaç yer sordum hasar kaydı olduğu için en fazla 35 veriyorlardı. Bende satsam bu fiyatlara satardım muhtemelen. İnsigniamda da kaza boya değişen yok, tertemiz. Zaten bayadır bakıyordum, iyi denk geldi.

Yorum

İşleniyor...
                              X