Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arka sağ lastikteki yarıl

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arka sağ lastikteki yarıl

446628BE-81B9-4205-A275-F1FC7957E58D.jpeg Bugün sağ arka lastiği kaldırıma sürttüm michlen miydi meydi lastik sıkıtmı çıkartır mı şişme patlama filan çok tedirginim bu konularda yardımcı olurmusunuz 446628BE-81B9-4205-A275-F1FC7957E58D.jpeg
    Ekli Dosyalar

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

Yorum

Fotoğraftan tam anlayamadım güçlendirilmiş bölge mi yoksa yanağın ince kısmı mı. Bir lastikçi görse daha iyi olur sanki. Geçmiş olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

yaklaşık 1-2 cm yarık var ve yanda bu sıkıntı yaratabilir ve buna tedavide olmaz yeni lastik almanızı tavsiye ederim

Bu arada derinlik nekadar foto bizi aldatabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Mutlaka değiştirmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
          Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Geçmiş olsun
            2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

değişmesi gerekecek o lastiğin, geçmiş olsnun
              Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

Yorum

Yara yanakta,tamir olmaz,olsa da sağlıklı olmaz,değişecek.

Yorum

Canınızı taşıyor lastikler, tamir ederim diyen lastikçiler olabilir fakat candan önemli değil. Allah korusun, değişim en güzeli.

Yorum

Çok geçmiş olsun
                    Geçmiş zaman benim de başıma geldi, lastik değiştirmek zorunda kaldım.
                    (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

İşleniyor...
                    X