Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turn push sıkıntısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Turn push sıkıntısı

Selamun aleyküm cümleten
    Haziran ayı odak'tan turn push aldım araca montajını yaptım sıkıntısız bi şekilde kullanıyodum
    2 ay kadardır sıkıntı vermeye başladı.. aracı çalıştırıyorum ortalama 1 saat çalışıyo sonra çalışmamaya başlıyo aradan 1 saat gibi bi süre geçiyor tekrardan çalışıyor.. her defasında aynı şeylerle karşılaşıyorum.. daha doğrusu çalışma süresi zaman geçtikçe azalmaya başlıyor .. elazığa giderken bir defa yaptı yol boyunca gelirken 2-3 defa yaptı 7 saat diliminde.. şuan için çalışma süresi 1 saatinde altında sebep nedir.. Odakı aradım her konuştuğum başka birine devamlı yönlendirdi bu durumundan dolayıda kimseyle konuşamadım..

Çok enteresan bir durum sanki bağlantı ekipmanların dan biri ısınınca aptallasıyor devrede bir role varsa arızalanmış olabilir hakan

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Odakta turnpush’u ben yaptırıyordum, ben çıktım, elektrik kısmında montajını yapan da işten çıktı, bu yüzden sürekli birbirlerine yönlendirmişlerdir, eminim yarısı da turnpush deyince ne olduğunu anlamamıştır ))
      Bence kabloda sorun vardır, yol titreşiminden gevşemiş ve temas etmiyor olabilir yada kablo biryere sıkıştıysa, mesela vites koluna takılmış olabilir, vitesi oynattıkça kabloyu da itip çekiyor olabilir. Bağlantıya bir baktır bence.
      InsigniaTEAM

Yorum

Data kablosu göğsün altına sıkışıp ezilmişti epey.. tekrardan kabloyu kesip yaptım.. umarım sorun bundan kaynaklanıyodur.. turn push'un ne olduğunu kimse bilmiyodu joystic diyorum yine yok.. kendimi bi an ifade edemedim.. Fatih abi senin düşündüğün gibi düşündüm ,acaba turn pushun bi motoru varda ısındıkça kapatıyomu kendini falan.. kabloyu görünce şüphelendim durumdan muhtemelen olabilir

Yorum

İşleniyor...
        X