Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18 jant için kar paleti önerisi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 18 jant için kar paleti önerisi

Merhabalar.

Malum 245/45 R18 jant için zincir olmuyor, Piyasada satılan ucuz kar paleti tarzı şeylerin işe yaramadığını biliyorum. ( ilk patinajda kopuyorlar )

Sizin karda deneme fırsatı bulduğunuz, Acil durumlar için kurtarıcı olabilecek kar paleti vs ürün öneriniz var mı ?

teşekkürler.
    Fikrin kadar varsın!

245/45 R18 için zincir olmuyor demişsiniz ama piyada bu ölçüler için zincir satılıyor, lastiğe takılamıyor mu bunlar ? Takılamıyorsa bu ilanlar yalan yazıyor demektir.

Yorum

Geçen yıl 475 tl ödeyerek 245*45*18 ve 245*40*19 lastiklere uyumlu snowtech kauçuk kar zinciri aldım. Deneme amaçlı taktım, ön 2 lastik için satılıyor.
      Karda kullanma imkanım olmadı. Bu yıl nasipse takacağım gerektiğinde. Tecrübelerimi paylaşırım.
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post
        245/45 R18 için zincir olmuyor demişsiniz ama piyada bu ölçüler için zincir satılıyor, lastiğe takılamıyor mu bunlar ? Takılamıyorsa bu ilanlar yalan yazıyor demektir.
        Opel bu ebattaki zincirin takılmasını önermiyor, lastik çapının küçültülmesini istiyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Takılmama önerisinin tam sebebini öğrenmek gerek. Aynı aracın OPC serisinde 20" jant varken 18" jantlara çok rahat zincir takılır bence. Gerçi kar lastiğim var ama yoğun kar ve buzda zincir her zaman gerekli olabilir.

Yorum

20 inç jant var ama daralan lastik yanağı sebebiyle tekerlek çapı küçük jantlılarla aynı kalıyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Herkese cevapları için teşekkür ederim,

Zincir olmuyor dememin sebebi : Servis tavsiyesi ve ilaveten 18" için aramalarımda hep palet tarzı ürünlerin olması. 1-2 yerde 18" için zincir gördüm ancak 225 taban yazıyordu. 245 -45-18 ebatlarında ürün pek yok.

Şimdi bir ürün buldum, 100 tl civarı fiyatı var ancak gerdirme sistemi çok hoşuma gitti. alırsam paylaşacağım.
              Fikrin kadar varsın!

Yorum

245 45 18 için güzel bir ürün varsa bende talipli olurum
                "insanlar arasında, insanlardan bir insan olmak"

Yorum

18 '' jantlar için kar zinciri kullanılıyor.
                  Benim aracıma kışlık jantları ve lastik ebatlarını değiştirmeden önce 18 '' jant için zincir alarak belli bir süre kullandım ve bir problem yaşamadım.
                  Tabi ki daha sonra uygun bir fiyata yine forumdan bir üyemizden orjinal 17'' jant ve kar tipi lastik aldım ve halen onları kullanmaktayım.
                  (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

İşleniyor...
                  X