Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Daihatsu YRV turbo 129hp inceleme.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Daihatsu YRV turbo 129hp inceleme.

Merhaba arkadaşlar,

Daha önceki konunun içine eklemeye çalıştım ancak beceremedim. bende yeni bir konu açtım.
    Öncelike bu aracı ş.içinde kullanılacak, otomatik, küçük ve hem eşimin hem benim kullanabileceğim bir araç ihtiyacından aldım. Aracı daha ilk çıktığı yıllardan beri beğeniyor, sahibi olmak istiyordum.
    internette dolanırken bu minik canavarın ilanını gördüm ve Bursa'dan gittim aldım.

Öncelikle aracın genel durumu hakkında bilgi vereyim. 2003 mpdel, 150.000km de iki parça çizik boyalı, yaşına göre diri, kazasız bir araç. motor ve şanzıman kondüsyonu iyi, şuan sanırım 120hp falan kalmış . koltuklarında yırtık yok, tirimlerinde çizik kırık bulunmamakta.

Gelelim kuru fasulyenin faydalarına, sakin sürüşte 2000 deviri geçmenize izen vermeden vitesi çabucak değiştiriyor, bu devirde çok rahat Ankara yokuşlarını tırmanabiliyor. 4 vites olması her ne kadar handikap olsa da 100km hızlara kadar ekonomik olmayı başarıyor. gaza asıldığınızda bir saniye sonra inebildiği maksimum vitese kadar inip başlıyor patilemeye kafa kayması bir kaç saniye sürüyor.
    belki youtune videolarından da görmüşsünüzdür, 3. viteste 190km hıza ulaşanlar olmuş. ben o kadar deneyemedim.

Konfor, konusunu açmadan kapatalım tam bir gaz tenekesi, sert süspansiyonlu, yalıtımsız bir japon. Yalıtımsız olması mekanik tüm sesleri ve turbonun sesini çok rahat duyuyorsunuz.

Yol tutuş her nekadar sert süspansiyonla artırılmaya çalışılsa da pek güven vermiyor, ancak frenleri gayet yeterli.

100 km de ş.içi 9 lt, ş. dışı 7-7.5lt lerde yakıtı var.

En begendiğim özellikleri ise direksiyondan vites değişimi ve cam tavanı. içi çok ferah ve aydınlık.

konu için teşekkürler elinize sağlık.Fiyat bilgisi yok konuda onu da ekleyin derim. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Güle güle kullanın,aracı bilmeyen(ben dahil) dışardan 130 hp olduğunu tahmin edemez.Diri duruyor fakat güzel bir detay yapmak lazım araca.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Bir bu, bir de Palio Sporting merak ettiğim araçlardan. Elinize sağlık.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
          konu için teşekkürler elinize sağlık.Fiyat bilgisi yok konuda onu da ekleyin derim. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.
          Teşekkür ederim, fiyatı biraz tuzlu oldu aslında 28.000'e aldım, bakım lpg falan şuan 30.000tl'yi buldu. bu fiyata otomatik ve böyle eğlenceli bir araba maalesef başka bulamadım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
            Güle güle kullanın,aracı bilmeyen(ben dahil) dışardan 130 hp olduğunu tahmin edemez.Diri duruyor fakat güzel bir detay yapmak lazım araca.
            Detay var hocam kaputun üstündeki scoop yetmez mi Milletin anlamadığı benim işime geliyor, dün bir passat ışıklarda sarı yandımı korna selektör manyağı yaptı, tabi ben dururmuyum asıldım gaza arkamda bakakaldı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
              Bir bu, bir de Palio Sporting merak ettiğim araçlardan. Elinize sağlık.
              Teşekkür ederim, Palio'yu kullanma şansım olmadı maalesef ama bir de Mitsubishi COLT CZT'yi çok merak ediyorum. Aklımdaki araçlardan biri de o.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: earl-2000 View Post

Detay var hocam kaputun üstündeki scoop yetmez mi Milletin anlamadığı benim işime geliyor, dün bir passat ışıklarda sarı yandımı korna selektör manyağı yaptı, tabi ben dururmuyum asıldım gaza arkamda bakakaldı.
                Detailing manasında detay demek istemiştim. Hazır heryeri sökülebiliyorken ben olsam koltukları felan aşağı alır güzelcene halı yıkama makinasıyla dalardım.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

kusura bakmayın yanlış anlamışım o da aklımda aslında da vaktim yok, bir yıkamacıya bırakmayı düşünüyorum. İyice bi temizlik kokusu olsun.

Yorum

İşleniyor...
                  X