Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracı değiştiremedik, biz de kardeş aldık :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
    insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
    honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Hayırlı olsun, aslında ben de şehir içi kullanımı için böyle küçük, pratik bir araç isterim ama Ankara'da şehir içinde her an büyük bir kaza olma olasılığı olduğu için tercih etmiyorum.

Yorum

Güle güle kullanın hayırlı olsun tam bir keyif ve hobi aracı olmuş

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
            Hayırlı olsun, aslında ben de şehir içi kullanımı için böyle küçük, pratik bir araç isterim ama Ankara'da şehir içinde her an büyük bir kaza olma olasılığı olduğu için tercih etmiyorum.
            Daha önce de Citroen c1 aracım vardı yine ş. için, çok pratik ve çok sevdiğim bir araçtı, eşim manuel araç kullanamadığı için üzülerek satmak zorunda kaldım. İkinci araç için bulunmaz bir otomobil. Ş.içi7lt sürekli dip gaz kullanımda7lt lpg tüketimi vardı. 5 sene sanayi yüzü göstermedi.

Vesselam Ankara'da trafik hızlı akıyor, haklısınız ufak araç kullanmak biraz zor ama, bu makinalarla inanın çok eğlenceli. Park sıkıntısı yok, sağına soluna tıkladılar mı diye düşünme derdi yok.
            Düşünürseniz tavsiye ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alper88 View Post
              Güle güle kullanın hayırlı olsun tam bir keyif ve hobi aracı olmuş
              Teşekkürler,

Ben de aldıktan sonra farkettim aslında bu kadar kolay söküldüğünü her yerinin yap boz gibi mübarek.

Yorum

İşleniyor...
              X