Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Aracım 2013 Insignia 1.6 170hp

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

En son bindiğim SIDI motor ortalaması 14 LT idi. Ayrıca çözülemeyen Sorunları vardı karma sistemde... Araç değişimini durdurdum bu sebeple.
    Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post
      En son bindiğim SIDI motor ortalaması 14 LT idi. Ayrıca çözülemeyen Sorunları vardı karma sistemde... Araç değişimini durdurdum bu sebeple.
      Merhaba,
      Nasıl problemler yaşadınız acaba? hangi kit vardı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrekaya88 View Post

Merhaba,
        Nasıl problemler yaşadınız acaba? hangi kit vardı?
        Lovato EXR

Rölantide yüksek titreme yapıyor, LPG de zorlayınca en kısa zamanda servise götürün uyarısı veriyordu. Hata kodu olarak her seferinde farklı kodlar altında hatalar veriyordu. Araç benim değil, AFR ayarı ile düzeltebilir miyiz diye bana ulaşmışlardı. Araç düzelmedi.
        Fikrin kadar varsın!

Yorum

Şuanda bende yaşanan problemler,
          1) turbonun devreden çıkma problemi vardı. Son 1 haftadır yapmıyor. Araca lpg için yeni yazılım yüklendikten hemen sonra yaptığını fark ettim. Şuanda turbo devreden çıkmıyor.
          2) Hareket halindeyken gazdan ayağımı çekip yeniden bastığımda araç gaz yemiyor, titreme yapıyor 1 saniye kadar. Bu daha önceden yoktu, son gidişimde lpg enjektörlerini ve yazılımı değiştirdiler bundan sonra oldu.
          3) Benzin kullanma oranı %3-%5 civarında olacağı söylenmişti fakat daha fazla yakıyor.
          Araçta Prins VSI2-DI kit bulunuyor. Bunlara AFR ayarı yapılabiliyor mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrekaya88 View Post
            Şuanda bende yaşanan problemler,
            1) turbonun devreden çıkma problemi vardı. Son 1 haftadır yapmıyor. Araca lpg için yeni yazılım yüklendikten hemen sonra yaptığını fark ettim. Şuanda turbo devreden çıkmıyor.
            2) Hareket halindeyken gazdan ayağımı çekip yeniden bastığımda araç gaz yemiyor, titreme yapıyor 1 saniye kadar. Bu daha önceden yoktu, son gidişimde lpg enjektörlerini ve yazılımı değiştirdiler bundan sonra oldu.
            3) Benzin kullanma oranı %3-%5 civarında olacağı söylenmişti fakat daha fazla yakıyor.
            Araçta Prins VSI2-DI kit bulunuyor. Bunlara AFR ayarı yapılabiliyor mu?
            Malesef Prins Kite yapılamıyor. Ancak Takılan yerden mutlaka YOL AYARI isteyin. LTFT verilerinin -5/+5 aralığında olmasına dikkat edin.
            Fikrin kadar varsın!

Yorum

Aracınız hayırlı olsun. Bu rengi şahsen seviyorum bende ama arka eksozlar olmamış 'mı sanki

Lpg konusunda deneyimim olmadığı için maalesef yorum yapamıyorum bende.
              Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ertugrulh View Post
                Aracınız hayırlı olsun. Bu rengi şahsen seviyorum bende ama arka eksozlar olmamış 'mı sanki

Lpg konusunda deneyimim olmadığı için maalesef yorum yapamıyorum bende.
                Teşekkür ederim. Aracı ikinci el aldım. Bana soracak olsanız aracın orjinaline hiç dokunmazdım. Planlarım içinde egzozları değiştirmek var zaten

Yorum

hayırlı olsun güzel renk

Yorum

İşleniyor...
                  X