En son bindiğim SIDI motor ortalaması 14 LT idi. Ayrıca çözülemeyen Sorunları vardı karma sistemde... Araç değişimini durdurdum bu sebeple.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Aracım 2013 Insignia 1.6 170hp
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: emrekaya88 View Post
Merhaba,
Nasıl problemler yaşadınız acaba? hangi kit vardı?
Rölantide yüksek titreme yapıyor, LPG de zorlayınca en kısa zamanda servise götürün uyarısı veriyordu. Hata kodu olarak her seferinde farklı kodlar altında hatalar veriyordu. Araç benim değil, AFR ayarı ile düzeltebilir miyiz diye bana ulaşmışlardı. Araç düzelmedi.Fikrin kadar varsın!
Yorum
-
Şuanda bende yaşanan problemler,
1) turbonun devreden çıkma problemi vardı. Son 1 haftadır yapmıyor. Araca lpg için yeni yazılım yüklendikten hemen sonra yaptığını fark ettim. Şuanda turbo devreden çıkmıyor.
2) Hareket halindeyken gazdan ayağımı çekip yeniden bastığımda araç gaz yemiyor, titreme yapıyor 1 saniye kadar. Bu daha önceden yoktu, son gidişimde lpg enjektörlerini ve yazılımı değiştirdiler bundan sonra oldu.
3) Benzin kullanma oranı %3-%5 civarında olacağı söylenmişti fakat daha fazla yakıyor.
Araçta Prins VSI2-DI kit bulunuyor. Bunlara AFR ayarı yapılabiliyor mu?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrekaya88 View PostŞuanda bende yaşanan problemler,
1) turbonun devreden çıkma problemi vardı. Son 1 haftadır yapmıyor. Araca lpg için yeni yazılım yüklendikten hemen sonra yaptığını fark ettim. Şuanda turbo devreden çıkmıyor.
2) Hareket halindeyken gazdan ayağımı çekip yeniden bastığımda araç gaz yemiyor, titreme yapıyor 1 saniye kadar. Bu daha önceden yoktu, son gidişimde lpg enjektörlerini ve yazılımı değiştirdiler bundan sonra oldu.
3) Benzin kullanma oranı %3-%5 civarında olacağı söylenmişti fakat daha fazla yakıyor.
Araçta Prins VSI2-DI kit bulunuyor. Bunlara AFR ayarı yapılabiliyor mu?
Fikrin kadar varsın!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ertugrulh View PostAracınız hayırlı olsun. Bu rengi şahsen seviyorum bende ama arka eksozlar olmamış 'mı sanki
Lpg konusunda deneyimim olmadığı için maalesef yorum yapamıyorum bende.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum