Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu fiyatlar ayni mi kalir, düşer mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu fiyatlar ayni mi kalir, düşer mi

Selam arkadaşlar, dostlar.
    Saçma piyasa ortamında uçuk fiyatlı araç almamak için 65-70 bin TL bandında şasesi motoru düzgün, sorunsuz 2015 model dizel modeo-insignia pert araç baktım.
    Fakat; aklıma yatan bir araç bulamadım.
    Bu yüzden aynı paraya hafif ticari 0 titanium plus paket ford kurye ( torneo) almaya karar verdim. Hafta başı fiyatı 73 bin liraydı. Yıl sonu kampanyası olur, fiyat düşer diyerekten beklemeye geçtim. İndirim beklerken yeni yıla 2 hafta kala zam geldi. Fiyat 79.5 bin oldu.
    Şİmdi, bu fiyat sizce yeni mtv oranlarından veya dolardan dolayı mı arttı, yoksa aralık ayı kampanyası yapmak için fiyat şişirme hareketi mi?
    Eğer bu fiyat düşmeyecekse 65 bine 0 otomatik vites premio paket fiorino almayı düşünüyorum.
    Yardımcı olan arkadaşlara tşk.
    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Mtv yükseleceği için fiyatlar düşmez yükselir. Ocak ve şubatta eski yıllar gibi hızlı piyasa olmaz. O zaman belki liste fiyatlarından bir miktar düşebilir. Ama gene de liste fiyatları yerine çu an pazarlıkla aldığınız fiyatlarun altına inmezler. Döviz de devamlı artıyor son 10 günde yavaşlama var ama gene de fiyatları uğkseltir kanımca. İkinci el daha mantıklı artık. s80leri de es geçmeyin.

Yorum

Fiorino yerine duster veya sandero düşünebilirsin hocam.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

balkes 2015 model 30 bin km. kuryeye 57 bin istiyorlar. 3 yaşında 30.000 km araca o parayı vermektense 0 km 2017 araca üste 10 bin lira verip almak daha mantıklı geliyor.

Insignia Umut duster ve sanderonun rengi, tipi, tasarımı, her şeyi itici geliyor. Aldığım gün pişman olurum.
        Fiorinonun otomatik vites olması cazip geliyor. Yalnız baskı balatalı değişik sistemli bir otomatikmiş.

Bu arada denz iki ay önce atmış olduğun pm elime yeni geçti. ​​​​​​​

Yorum

Fiorino otomatik sakin girme büyük sıkıntı çıkarır
          [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hunters View Post
            Fiorino otomatik sakin girme büyük sıkıntı çıkarır
            Baskı balata robotik şanzıman vs. derken araştırdım. olumsuz yorum çok. Gene manuel vitese kaldık gibi görünüyor.

Yorum

Merhaba Ankarada tanotodan.com var courier leri satiyorlar ihale ile 1.6 95 hp courier deluxe modelleri 48 50 bandinda çıkıyor 10 bin ile 40 bin kmde araçlar
              İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
              2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners View Post
                Merhaba Ankarada tanotodan.com var courier leri satiyorlar ihale ile 1.6 95 hp courier deluxe modelleri 48 50 bandinda çıkıyor 10 bin ile 40 bin kmde araçlar
                Siteyi inceledim. titanium plus yok şu an. üyelik, ihale, teklif vs. ciddi takip isteyen işler. Bu siteyi bilmiyorum da bazı siteler teklif için peşinat filan da istiyor.
                Ford servisiyle görüştüm. Aralıkta kampanya olmayacağı gibi ayın 18 inde bir zam daha geliyormuş. 2 hafta içinde 2 zam.
                Ve 2018 de mtv devreye girince yine zam olabilirmiş. Aylık fiyat güncelleme olabilir dediler. Bu durumda 2. el ağırlık kazanıyor.

Yorum

İşleniyor...
                X