Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jant lastik hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Jant lastik hakkında

Selamun aleyküm cümleten
    aslında merak ettiğim bi konu: bizim insigniaların 18 jantlarının ofseti 8J diye biliyorum.. 45 taban lastik kullanıyoruz.. ben bu taban ölçüsünü 45 değilde 55 yada 65 lastik alıp kullanabilirmiyim bizim jant bu lastiklere uyum gösterirmi merak ediyorum açıkçası
    tabi bununla beraber yanak oranınında düşmesi gerekiyor..uzun lafın kısası
    255-40-18
    veya
    265-40-18
    bizim jantlarda kullanabilirmiyiz.. lastikler arkadan bakıldığında daha geniş gösterirmi deneyen oldumu hiç.. aksi takdirde kafayı bozdum ofsetli replica yada farklı bi markanın jantını almayı düşünüyorum

245*45*18 ile 275*40*18 neredeyse aynı çapı veriyor, janttan biraz taşacaktır ama ofsetli jant gibi havalı görünmesini bekleme, en ideali kaliteli bir spacer (flanş) taktır 4 janta da.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Abi flanş düşündüm ama lastikleri geniş göstermek için değil.. jantı daha dışarda göstermek için , işin doğrusu istediğim bu değil.. 275-40-18 kesinlikle bizim janta oturmaz diye düşünüyorum.. o yüzden 65-40 yada min 55-40 yaptırmayı düşünüyorum.. valla oturmuş olsa hiç düşünmeden 75-40 bile yapardım

Yorum

Zamanında hasan yspmıstı sonradan vazgeçti lastik maliyetleri sebebi ile

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
          Zamanında hasan yspmıstı sonradan vazgeçti lastik maliyetleri sebebi ile
          Yapacakmıydı yapmışmıydı abi? Yaptıysa uyum sağlamışmıydı

Yorum

Hakan Uygur yapmıştı

Yorum

Hakan Uygur yapmıştı
              Yani 265 yada 275 taban bizim jantlara uyar mı abi? Ağzından kaşıkla laf alıyoruz be Fatih abi

Yorum

Herkese İyi akşamlar, ben zamanında insigniamda replica bmw jantı kullanmıştım, ebatları önler 245/35/20, arkalar 275/30/20 idi, araçta yay olduğu için sürtme yapmadı, hafifte kamberleri açtırmıştım her ihtimale karşı, çünkü arkalar çamurluğa sürtme yapabilirdi, 18 orjinal janta 255 çok rahat oturur, ancak yol tutuştan ödün verebilirsiniz, heleki 275 hem görsel olarak hoş durmaz hemde teknik olarak problem teşkil eder, araç gezinebilir, stabil gitmez, sert frenlemelerde yanlayabilir, sert virajlarda yanlama eğilimi daha fazla gösterir, eğer jantları dışarı atmak istiyorsanız en iyisi teplica bmw jantı kullanmak, hangi ebat takarsanız takın orjinal jantına göre daha ofsetli olduğundan dışarı taşma yapacaktır, 19-20 ebat kullanırsanız yay kullanmanız gerekli...

Yorum

HASAN_28_ist bilgilendirme için teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HASAN_28_ist View Post
                    Herkese İyi akşamlar, ben zamanında insigniamda replica bmw jantı kullanmıştım, ebatları önler 245/35/20, arkalar 275/30/20 idi, araçta yay olduğu için sürtme yapmadı, hafifte kamberleri açtırmıştım her ihtimale karşı, çünkü arkalar çamurluğa sürtme yapabilirdi, 18 orjinal janta 255 çok rahat oturur, ancak yol tutuştan ödün verebilirsiniz, heleki 275 hem görsel olarak hoş durmaz hemde teknik olarak problem teşkil eder, araç gezinebilir, stabil gitmez, sert frenlemelerde yanlayabilir, sert virajlarda yanlama eğilimi daha fazla gösterir, eğer jantları dışarı atmak istiyorsanız en iyisi teplica bmw jantı kullanmak, hangi ebat takarsanız takın orjinal jantına göre daha ofsetli olduğundan dışarı taşma yapacaktır, 19-20 ebat kullanırsanız yay kullanmanız gerekli...
                    Eyvallah abim teşekkür ederim bilgilendirme için..

Yorum

Teşekkür ederim fatih abi

Yorum

Rica ederim

Yorum

İşleniyor...
                        X