Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013-2014-2015 Opel İnsignia 1.6t 170hp Hakkında Bilgi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2013-2014-2015 Opel İnsignia 1.6t 170hp Hakkında Bilgi

Merhabalar. Yeni bir araç almayı düşünüyorum 3. nesil Mazda 3 1.5 benzinli manuel, yeni Kıa Cerato 1.6 Dizel otomatik full donanım, Qashqai 1.2 turbo benzinli, manuel DIG-T mi alsam derken 2014-2015 Opel İnsignia 1.6t otomatik cosmoyı dün internet üzerinden biraz inceledim ve neden olmasınki d segmenti kaliteli araç diye düşündüm. Bütçem 75 bin civarı muhtemelen alırsam cosmo paket alacağım.
    1- Opel İnsignia, diğer üç modele göre daha mantıklı bir alternatif mi?
    2-Kullananlar Opel İnsignia'dan memnun mu?
    3-Kullananların bu model ve motor-şanzımana eleştirileri var mı?
    4-Aracın ikinci eli yedek parça temin durumu nasıl?
    5-Masraflı ya da masraf çıkaran bir araç mı, aracın kronik bir arızası var mı?
    6-Yakıt tüketiminden memnun musunuz?
    7-Özellikle yokuşlardaki performansı nasıl?
    Sizlerle bu konuyu istişare etmek ve ona göre karar vermek isterim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim

* Zevkler ve renkler konusu aslında. Bahsettiğiniz araçlarla kıyaslamam bile.
    * Araçtan memnunum. Gayet iyi yol tutuşu var.
    * Motoru sorunsuz. LPG eklenmediyse. Şanzımanında sorunsuz olduğunu düşünüyorum ancak aracı biraz hantallaştırıyor. Daha iyi bir şanzıman olabilirmiş.
    * Yedek parçada sorun yaşamadım.İkinci el kısmet işi
    * Kullandığım araç masraf çıkarmadı.( Maşallah diyeyim )
    * 170HP bir araçtan bahsediyoruz. Bu araç performanslı kullanımda zevkli oluyor. Göstergelerde 6 - 7 LT benzin harcaması görme şansınız yok. Bastıkça yiyor 10 - 12 seviyesi diyelim
    * Yokuş performansı gayet iyi. Çekişinden memnunum.
    2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

çok teşekkür ederim değerli bilgilendirmeniz için

Yorum

Arkadaş gayet güzel özetlemiş. Benin eleştirim şanzımana, malesef güçten çalıyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Şanzımanı yetersiz mi peki? Manuel mi otomatik mi desek hangisini tavsiye edersiniz

Yorum

Birde insignia kullanıcıları olarak sizce insigniaya hangi renkler en çok yakışıyor?

Yorum

merhaba
              2014 cosmo 170bg otomatik 36000 km dir kullanıyorum sürüş şevki sizin için önemli ise kullanmak keyif verici bir araç tanıdıkça daha fazla bağlılık yapıyor, yakıt konusu benim için sorun yaratmadı çok km yapmıyorum gerektiği kadar yakıyor 1650 kg olan bi araç d segmenti olması şehir içi ortalama 7 lt yakmasını beklemek yersiz,tüketim olayı çok değişkenli bir durum, şanzıman evet güçten çalışıyor ama vasat değil ömür ve uzun süre bakım gerektirmemesi artısı, yaklaşık 3 senedir vitesle ilgili sorun yaşamadım gayet iyi, yol tutuş ise şaşırtıcı derecede güven verici limitleri yüksek.uzun yol konforu güzel. Bu arabadan başka araba kullanmak sıkıntı veriyor özlüyorsunuz.Renk olayı sevk meselesi benim aracım kırmızı, tekrar insignia alsam kırmızı alırım.
              1.6 SIDI

Yorum

Ben test sürüşünü otomatikle yapıp manuel sipariş verenlerdenim. Bir çok insan için otomatik olmazsa olmaz olsa da ben güç için tercih etmedim.

Renk konusu çok göreceli. Şöyle bir ayrıntı vereyim, 2015 ile gelen 1.6 dizelle birlikte ön ızgara tamamen krom kaplamadan sadece üstteki ilk çıta krom kaplamaya döndü. Yani 2015 öncesi modellerde krom ile uyumlu bir çok renk arabayı güzel gösteriyor ama 2015 ile birlikte beyaz daha bir yakışıyor daha bir spor duruyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Post
                  merhaba
                  2014 cosmo 170bg otomatik 36000 km dir kullanıyorum sürüş şevki sizin için önemli ise kullanmak keyif verici bir araç tanıdıkça daha fazla bağlılık yapıyor, yakıt konusu benim için sorun yaratmadı çok km yapmıyorum gerektiği kadar yakıyor 1650 kg olan bi araç d segmenti olması şehir içi ortalama 7 lt yakmasını beklemek yersiz,tüketim olayı çok değişkenli bir durum, şanzıman evet güçten çalışıyor ama vasat değil ömür ve uzun süre bakım gerektirmemesi artısı, yaklaşık 3 senedir vitesle ilgili sorun yaşamadım gayet iyi, yol tutuş ise şaşırtıcı derecede güven verici limitleri yüksek.uzun yol konforu güzel. Bu arabadan başka araba kullanmak sıkıntı veriyor özlüyorsunuz.Renk olayı sevk meselesi benim aracım kırmızı, tekrar insignia alsam kırmızı alırım.
                  anladım sağolun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
                    Ben test sürüşünü otomatikle yapıp manuel sipariş verenlerdenim. Bir çok insan için otomatik olmazsa olmaz olsa da ben güç için tercih etmedim.

Renk konusu çok göreceli. Şöyle bir ayrıntı vereyim, 2015 ile gelen 1.6 dizelle birlikte ön ızgara tamamen krom kaplamadan sadece üstteki ilk çıta krom kaplamaya döndü. Yani 2015 öncesi modellerde krom ile uyumlu bir çok renk arabayı güzel gösteriyor ama 2015 ile birlikte beyaz daha bir yakışıyor daha bir spor duruyor.
                    bu krom ayrımını vermeniz güzel oldu hakikaten baktım 2015 modelde tek çıta krom kaplama beyaz renk ınsigniaya yakışıyor. öncesi full krom kaplama sanki biraz sırıtıyor gibi. ancak 2015 modelde fiyatlarda haliyle artmaya başlıyor. peki bu 2015 makyajında ön krom ızgara harici yenilikler var mı? alınacaksa 2015 ve sonrası mı alınmalı dersiniz?

Yorum

2015 ve sonrasında cosmo paket alamayacağım gibi duruyor çünkü bütçemi aşıyor. edition elegance paket alabilirim ancak şu ilanda 2915 makyajı sonrası gelen ınsıgnıa olmalı.

Yorum

hocam edition elegance alınacaksa en azından stil paketli olanlara bakın derim. ki yerinizde olsam 2015 e. elegance yerine 2013 cosmo alırdım orası da ayrı
                        OPC Line Sport

Yorum

2013 insignia ile 2015 arasındaki tek fark ön krom parçanın azaltılması ise bencede öyle. farklı iyileştirmeler düzeltmeler yapıldı mı onu tespit etmek lazım bence

Yorum

Almışken 2015 model ve cosmo paket alın. 2013-2014 model insignialarla arasında donanım farkları var.
                            Afl olmayan insignialar insignia değilde başka araç muamelesi görüyor satarken.
                            Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia View Post
                              Almışken 2015 model ve cosmo paket alın. 2013-2014 model insignialarla arasında donanım farkları var.
                              Afl olmayan insignialar insignia değilde başka araç muamelesi görüyor satarken.
                              Ne gibi donanım farkları var örneğin?
                              2015 cosmo paket bütçemi aşıyor maalesef. 2014 cosmo mu 2015 edition elegance mi desem tercihiniz ne olurdu?

Yorum

İşleniyor...
                              X