Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Flexride Amortisor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Flexride Amortisor

Merhaba Arkadaslar,

Aracımda flexride amortisor mevcut. On amortisorlerde sıkıntı var. Bu amortisorlerin fiyatları nedir veya tamir ettiren oldumu? Bir cok racın amortisorune gaz veya yağ basıp yenileniyor. Internette yedek parca sitelerinde flexride amortisor hic rasttlamadım. Değiştiren veya tamir ettiren varmı?

Elektromıknatıs ile çalışıyor Tamir pek duymadım önler arkalara göre daha ucuz yenisini alın tamirle ugrasmayin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: escape View Post
      Merhaba Arkadaslar,

Aracımda flexride amortisor mevcut. On amortisorlerde sıkıntı var. Bu amortisorlerin fiyatları nedir veya tamir ettiren oldumu? Bir cok racın amortisorune gaz veya yağ basıp yenileniyor. Internette yedek parca sitelerinde flexride amortisor hic rasttlamadım. Değiştiren veya tamir ettiren varmı?
      sıkıntı dediğiniz durum ne gibi acaba? Ayrıca aracınız kaç km de? Bende flex kullanmaktayım en azından sorun açısından bizimde bilgimiz bulunsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seloselo View Post

sıkıntı dediğiniz durum ne gibi acaba? Ayrıca aracınız kaç km de? Bende flex kullanmaktayım en azından sorun açısından bizimde bilgimiz bulunsun.
        Aracım 2013 model ve 200 bine yakın. Yakın bi zamanda amortisorleri sokturup kontrol ettirmiştim.. İçi tamamen boş. Bozuk yollarda iç kısıma esnemesi hiç yok gibi vuruyor ve araçta yaylanma var. Zaten aracın önü çökmüş durumda. Arkadaşlar yetkili servis haricinde istedigimiz bir cok parcayı stoklarında tutan veya temin edebilen iyi bir parçacı kontağı paylaşabilirmisiniz. İl farketmez. Eski aracım VW CC ydi. Tamamen Aynı ürün piyasada örnek 100 tl satılırken serviste 500 istediklerinden beri mümkün oldugu kadar servise gitmemeyi düsünüyorum. Aynı durum opeldede gecerli. Opelin servis fiyatları insignia icin cok astronomik. VW CC den bile pahalı. Örnek olarak aracımın eksantrik bakımını yaptırım zincir setini degistirmek istedim verilen parca fiyatı 1300euro ve işçilik 350-400Euro olacagı soylendi. Aracım 2.8 V6. Sanki BMW 7serisi veya Mercedes S Classa biniyoruz. Bu tip bakım fiyatları bu araclarınkinden bile hesaplı.

Yorum

[QUOTE=escape;n603407]

Aracım 2013 model ve 200 bine yakın. Yakın bi zamanda amortisorleri sokturup kontrol ettirmiştim.. İçi tamamen boş. Bozuk yollarda iç kısıma esnemesi hiç yok gibi vuruyor ve araçta yaylanma var. Zaten aracın önü çökmüş durumda. Arkadaşlar yetkili servis haricinde istedigimiz bir cok parcayı stoklarında tutan veya temin edebilen iyi bir parçacı kontağı paylaşabilirmisiniz. İl farketmez. Eski aracım VW CC ydi. Tamamen Aynı ürün piyasada örnek 100 tl satılırken serviste 500 istediklerinden beri mümkün oldugu kadar servise gitmemeyi düsünüyorum. Aynı durum opeldede gecerli. Opelin servis fiyatları insignia icin cok astronomik. VW CC den bile pahalı. Örnek olarak aracımın eksantrik bakımını yaptırım zincir setini degistirmek istedim verilen parca fiyatı 1300euro ve işçilik 350-400Euro olacagı soylendi. Aracım 2.8 V6. Sanki BMW 7serisi veya Mercedes S Classa biniyoruz. Bu tip bakım fiyatları bu araclarınkinden bile pahalı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: escape View Post

Aracım 2013 model ve 200 bine yakın. Yakın bi zamanda amortisorleri sokturup kontrol ettirmiştim.. İçi tamamen boş. Bozuk yollarda iç kısıma esnemesi hiç yok gibi vuruyor ve araçta yaylanma var. Zaten aracın önü çökmüş durumda. Arkadaşlar yetkili servis haricinde istedigimiz bir cok parcayı stoklarında tutan veya temin edebilen iyi bir parçacı kontağı paylaşabilirmisiniz. İl farketmez. Eski aracım VW CC ydi. Tamamen Aynı ürün piyasada örnek 100 tl satılırken serviste 500 istediklerinden beri mümkün oldugu kadar servise gitmemeyi düsünüyorum. Aynı durum opeldede gecerli. Opelin servis fiyatları insignia icin cok astronomik. VW CC den bile pahalı. Örnek olarak aracımın eksantrik bakımını yaptırım zincir setini degistirmek istedim verilen parca fiyatı 1300euro ve işçilik 350-400Euro olacagı soylendi. Aracım 2.8 V6. Sanki BMW 7serisi veya Mercedes S Classa biniyoruz. Bu tip bakım fiyatları bu araclarınkinden bile hesaplı.
            Bugun maslak oto sanayide opelci arkadasima soracagim. Buradan bilgi paylasirim size.

Yorum

Serviste ön amortisörlerin tanesi 1000 TL civarındaydı.
              34HZD10

Yorum

Bugun maslak oto sanayide opelci arkadasima soracagim. Buradan bilgi paylasirim size.
                Flexride amortisör biraz hassas konu, sistemin çok fazla bileşeni var ve yetkili servis dışında çözüm aramak zaman kaybına ve daha fazla
                masrafa yol açabilir.

Yorum

aracın şase numarasını özelden iletirseniz parçacıdan sorabileceğim.

Yorum

İşleniyor...
                  X