Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir arkadaşın yaptığı büyük ayıbı paylaşmak istiyorum takdir sizindir.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bir arkadaşın yaptığı büyük ayıbı paylaşmak istiyorum takdir sizindir.

Şu egzos için kendisi 150 lira vermiş aynısını bana 350 liraya montaj yaptıran arkadasa saygımı sunuyorum resimlerde de gördüğünüz gibi katalizator sökülüp bi egsoz takılırmı böyle bir adam üstayım diye geçiniyor birde 350 lira ücret istiyor ve o günden sonra aracın arıza lambası yandı egsozu söküp servise gidene kadar da sıkıntım oldu çekişinde düşüş yakıtinda artış gördüm
    NOT: de montaj işlemi kendi egsoz ustam da olmuştur .

Yorum

Vanalı egzoz değil mi bu?
      Eğer öyleyse iyi olmuş. Milletin kafasını fazla şişirmeden söktürmüşsünüz.
      1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
      2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
      3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
      4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
      5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
      6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

350 liraya vanalı egzoz yapmış işte ihihi
        Pahalı ürünün pahalı olmasının bir sebebi var, ben bu sektördeyken yıllarca anlatamadım
        İşin kötüsü, bu yapılan işçiliği kabullenen ve memnun olan birçok insan da var ne yazıkki.
        InsigniaTEAM

Yorum

Ertesi günü aradım sokturelim dedim arkadaşın bana verdiği cvp beni muhatab etme kendin git diye cvp aldım

Yorum

Bayağılık (apaçi) hissi uyandırmadığı müddetçe aksesuara karşı değilim, ama şu
            homurdanan ve car car bağırıp gürültü kirliliği yaratan eksozlara hiç akıl erdiremiyorum

Yorum

Gereksiz bir macera olmuş bence de.

Gürültü yapmayan kaliteli ses veren bir egzozu zaten 3.000tl nin altına alamazsınız(buda başlangıç fiyatı olur ancak). Diğerleri sadece gürültü kirliliği yapar, insanları rahatsız eder.

Yorum

İşleniyor...
              X