Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pikaplar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post

Neden riskli çok merak ettim gerçekten...Bilgilendirirseniz sevinirim....
    Genelde hilux,L200 kullanılıyor.Beyaz rangerı hatta rangerı genelde güvenlik güçleri kullanıyor.Şehir içinde sıkıntı olmazda kırsala araziye çıkınca terörist hedefi olunabilir.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

10. saniye
      Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post

Genelde hilux,L200 kullanılıyor.Beyaz rangerı hatta rangerı genelde güvenlik güçleri kullanıyor.Şehir içinde sıkıntı olmazda kırsala araziye çıkınca terörist hedefi olunabilir.
        Hiç bilmiyordum...İlk defa duydum....Teşekkür ederim.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
          Şu videoyu kaç defa izledim...Pikab'a neden ateş ettiklerine bir türlü anlam verememiştim...Güvenlik güçlerinin pikap özellikle de Ranger kullandıklarını ilk defa duydum.....

Yorum

Arkadaşım yakın zamanda Navara 4*4 aldı. Sanırım 170k gibi bir rakam ödedi.
            Açıkçası araziye çıkılmayacaksa, tarla tapan gezilmeyecekse, yük taşınmayacaksa şehir içinde pick-up kullanmak bana çok mantıklı gelmiyor.
            Görsel olarak tatmin etmesi için At lastik, yükseltme kiti, dodikler, şnorkel, anten, telsiz, vinç, koruma demirleri, kasayı kapatmak vs.vs. liste uzar gider, sağlam da bir 30-40k TL harcamak gerekiri, kaldı ki aracın tüm genleriyle oynamak gerekir. Ancak o zaman görsel olarak birşeye benzer ama yol tutuş kaybolur, yüksek sürat hayal olur bir sürü dezavantaj getirir.
            Bir dünya paraya mal olur ama sonra ilk kurban bayramında konu komşu hayvan pazarından koyun taşımak için aracınızla gidip gelmek isteyince, ne kadar süslü püslü de olsa, eninde sonunda sadece ticari bir araca sahip olduğunuzu fark edip pişman olabilirsiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gajiin View Post
              Arkadaşım yakın zamanda Navara 4*4 aldı. Sanırım 170k gibi bir rakam ödedi.
              Açıkçası araziye çıkılmayacaksa, tarla tapan gezilmeyecekse, yük taşınmayacaksa şehir içinde pick-up kullanmak bana çok mantıklı gelmiyor.
              Görsel olarak tatmin etmesi için At lastik, yükseltme kiti, dodikler, şnorkel, anten, telsiz, vinç, koruma demirleri, kasayı kapatmak vs.vs. liste uzar gider, sağlam da bir 30-40k TL harcamak gerekiri, kaldı ki aracın tüm genleriyle oynamak gerekir. Ancak o zaman görsel olarak birşeye benzer ama yol tutuş kaybolur, yüksek sürat hayal olur bir sürü dezavantaj getirir.
              Bir dünya paraya mal olur ama sonra ilk kurban bayramında konu komşu hayvan pazarından koyun taşımak için aracınızla gidip gelmek isteyince, ne kadar süslü püslü de olsa, eninde sonunda sadece ticari bir araca sahip olduğunuzu fark edip pişman olabilirsiniz
              Valla kalplerini kırar yine de hayvan pazarına gitmemhahahahahaha Raptorlarda aksesuara gerek kalmaz...Yakından gördüm..Kerata inanılmaz yakışıklı ihihiihihiihihi

Yorum

Raptor'un standart hali bile modifiyeli gibi. Bir raptor'um olsa fazla modifiye işine bulaşmam gibime geliyor.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
                  Raptor'un standart hali bile modifiyeli gibi. Bir raptor'um olsa fazla modifiye işine bulaşmam gibime geliyor.
                  İçine de oturdum...Emin olun hiç gerek duymazsınız...

Yorum

F-150'den aldığı sürüş moduyla arazi konusunda kullanıcı deneyimini bir üst noktaya çıkartan 2019 Ford Ranger Raptor, yeni dizel motor seçeneğiyle rakiplerini bir hayli kızdıracak.

Yorum

Raptor performans....

Yorum

İşleniyor...
                      X