Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pikaplar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
    benimde beğendiğim bir suv olan hyndai tucson 2015 model full bir araç aldı arkadaş. 106 bin tl ye geldi. 20.000KM de. Araç full. c180 den geçiş yaptı. Keşke önceden alsaymışım diyor. keyifli sürüş güvenli ve tok diyor. otomatik parkına kadar herşey var araçta. bende ileride suv düşünüyorum. Ama daha erken. pickup ta yük taşımayacaksanız bence gereksiz. güven yükseklik dolgunluk ise o tarz araçlar memnun edecektir.
    Sırf arka cam da perde yok diye Hyundai Tucsonu son anda almaktan vazgeçmiştim...Gerçekten çok dolu bir araç..Sadece yakıt konusu biraz üzebilir...

Yorum

Mustafa Keleş kardeşim ve ben yakın zamanda birer tane VW Amarok V6 Aventura modeli aldık, şuan çoğunlukla şehiriçi olmak üzere keyifle biniyoruz. Yukarıda sayılan Navara, Hilux ve Ranger Wildtrak modellerinin hepsine baktık ancak gerek dış görünümü, gerek konfor, asfalt performansı ve donanım özellikleri bakımından otomobile en yakın olan Amaroka karar verdik. 224 hp 3000cc v6 motora sahip araçlar için 11-11,5 lt yakıt ortalaması şehiriçinde çok abartılı bir durum olmadığını düşünüyorum. Otoparkınız var ise park sorununuz yoksa istanbul da bile problem olmuyor. Büyük ve yüksekte olmak hissi şehiriçinde ayrı bir güzellik. Aşırı dar yerlerde kullanmıyorsanız çokta sıkıntı yaşanmıyor. Pikap düşünenlere amarok yada diğerlerini tavsiye edebilirim.
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 3 photos.
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle View Post
          Mustafa Keleş kardeşim ve ben yakın zamanda birer tane VW Amarok V6 Aventura modeli aldık, şuan çoğunlukla şehiriçi olmak üzere keyifle biniyoruz. Yukarıda sayılan Navara, Hilux ve Ranger Wildtrak modellerinin hepsine baktık ancak gerek dış görünümü, gerek konfor, asfalt performansı ve donanım özellikleri bakımından otomobile en yakın olan Amaroka karar verdik. 224 hp 3000cc v6 motora sahip araçlar için 11-11,5 lt yakıt ortalaması şehiriçinde çok abartılı bir durum olmadığını düşünüyorum. Otoparkınız var ise park sorununuz yoksa istanbul da bile problem olmuyor. Büyük ve yüksekte olmak hissi şehiriçinde ayrı bir güzellik. Aşırı dar yerlerde kullanmıyorsanız çokta sıkıntı yaşanmıyor. Pikap düşünenlere amarok yada diğerlerini tavsiye edebilirim.
          V6 motor 224 hp çok iyi...Kazasız belasız güle güle kullanın...Rengide güzelmiş urockurockurock

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post

V6 motor 224 hp çok iyi...Kazasız belasız güle güle kullanın...Rengide güzelmiş urockurockurock
            200 bin lira da güzel para şimdi
            Bir öğretmen olarak o miktarlara çıkmam mümkün değil mesela benim
            Son düzenleme: oguzhanc64; 23.11.2017, 16:53.
            1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
            2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
            3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
            4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
            5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
            6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhanc64 View Post

200 bin lira da güzel para şimdi
              Bir öğretmen olarak o miktarlara çıkmam mümkün değil mesela benim
              Meslaktaşınız olarak bu sebepten 4x2 bakıyorum...Yada gerçekten çok uygun fiyatlı 2.5 CC altı 4x4

Yorum

Tucson alınabilir bir araç, testlerde çok beğeniliyor. 100 liraya gayet dolu bir araç alıyorsunuz.

Yorum

Çift kabinli yeni kasa L200 tavsiye ederim hocam. Yalnız yakıt olayı fena.
                  Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Sabret de bunu alalım, 2.0 motorlu, 210 ps, 500 nm, 10 ileri, 4x4 de gelecekmiş. Süper alet
                    The 2019-2020 Ford Ranger Raptor, new off-road, performance pickup truck, blasted out from behind its camouflage during an reveal event in Thailand.The ultim...
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

You do not have permission to view this gallery.
                      This gallery has 1 photos.

Yorum

Güzel makina olmuş ancak raptor gelmiyor diye biliyorum umarım bu gelir.
                        Ancak fordun pikaplarını Diyarbakırda kullanmak riskli,kör kurşuna kurban gidebilir insan.Yada kırmızı,mavi felan almak lazım.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Evet Tuncelide olanları düşününce güneydoğuda kullanılmaz Ford Pickup. Sanırım Raptor gelecekmiş, Tayland üretimi olduğu için

Yorum

Çok iyi yaw...Geçen hafta Dubaideydim zibil gibi dolu heryer....Raptorlar,Gmc SierralarToyota Tundralar,Chevy Silveradolar...Adamlar 5.7 CC motorlarla keyif yapıyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
                              Güzel makina olmuş ancak raptor gelmiyor diye biliyorum umarım bu gelir.
                              Ancak fordun pikaplarını Diyarbakırda kullanmak riskli,kör kurşuna kurban gidebilir insan.Yada kırmızı,mavi felan almak lazım.
                              Neden riskli çok merak ettim gerçekten...Bilgilendirirseniz sevinirim....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
                                Sabret de bunu alalım, 2.0 motorlu, 210 ps, 500 nm, 10 ileri, 4x4 de gelecekmiş. Süper alet
                                https://www.youtube.com/watch?v=fpU3bUr6RFQ
                                clapclapclapclapclapclapclapclapclapclapSüper haber...İnşallah gelir...Gelirsede kaçmaz ihihiihihi
                                Son düzenleme: mozarto; 08.02.2018, 02:05.

Yorum

İşleniyor...
                                X