Orjinal yazı sahibi: FacomX
View Post
Fatih Hocama katılıyorum.Burada yurtiçi seyahat değil yurtdışı transit geçişlerin bizim üzerimizden şekillenmesi durumu var.Buda döviz girdisi demek.Yerli araçta döviz açığını kapatmak için bir adım olduğunu düşünüyorum.Kısa vadede zarar diye adlandırılsa dahi tüm projeler bir değer katıyor Ülkemize.Bu değeri de bizden çok yabancılar görmüş olacak ki sürekli toprak bütünlüğümüzü zedeleyecek ortaklıklar yapıp, maşalar kullanıyorlar.
Hepimizin sevdası ,geçmişi, vatan sevgisi bir.Sadece farklı tarif edip siyasi boyuta taşındığı için ayrımlar oluyor.Bu ayrımları derinleştirmek içinde farklı başlıklarla geliyor ecnebiler.
Başlık konumuza dönecek olursak Tata gibi bir araç olsa bile bir yerden başlamak lazım.Bu forumda bile çok ciddi teknik bilgi sahibi ve örnek çalışmaları olan arkadaşları gördüm.Biz Almanlar gibi değil daha da iyisini yaparız. Bugün fırsatımız varken girişimde bulunmuyorsak yarın nesillerimiz hesap soracaktır.Bugün niye aracımız yok diye soruyoruz değil mi? 30 yıl sonrada aynı soruyu torunumuz sormasın.
Yorum