Şimdiden yerli otomobil için büyük şirketler ön sipariş vermeye başladı. Şimdi Opel insignia grand sport excellence kullanıyorum ama piyasaya ilk çıktığı gün bu aracımı satıp yerli malı otomobil alacağım. Eminim eksiklikleri olacaktır ama bu kadar yüksek paraları hakketmeyen araçlara vermektense yerli Türk malı aracıma ne olursa olsun beni sürekli yolda bırakmadığı sürece kullanacağım. İyi günler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yerli otomobil
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Cagrixxx View PostŞimdiden yerli otomobil için büyük şirketler ön sipariş vermeye başladı. Şimdi Opel insignia grand sport excellence kullanıyorum ama piyasaya ilk çıktığı gün bu aracımı satıp yerli malı otomobil alacağım. Eminim eksiklikleri olacaktır ama bu kadar yüksek paraları hakketmeyen araçlara vermektense yerli Türk malı aracıma ne olursa olsun beni sürekli yolda bırakmadığı sürece kullanacağım. İyi günler
- Beğenmeler 1
Yorum
-
9 bin km deki dogan slx araca 50 bin tl veriyor insanımız nasil olsa bisey beceremiyecekler alsinlar dogani sahini biraz güvenlik biraz modernizasyon al sana yerli otomobil,elin saab marka 10 yil önce kasası bitmis arabaya onca para verip geri rafa kaldırdıkları için beceremeyecekler diye düşünüyorum...İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
2010 caddy 1.9 TDİ
Yorum
-
İyimserliğinize hayran oldum.
Her yaklaşan seçim öncesi olduğu gibi yine yerli arabalar, yerli uçaklar havada uçuşuyor. Her şeyden önce yapacakları araç yerli olmayacak, motoru bir yerden, elektronik aksamı başka bir yerden derken toplayıp önümüze koyacaklar. (Diyeceksiniz ki tüm markalar böyle yapıyor; evet haklısınız ama kullandıkları malzemelerin çoğu ya kendi ülkelerinde üretiliyor ya da üretebilecek teknolojileri var.) Nasıl olsa devletin bütün maddi imkanları da ellerinde, piyasada 10.000€'ya mal edilen bir aracı 20.000€'ya mal edip "otomobil üretmiş" gibi yapacaklar, bu araç seçim malzemesi olarak iş yapacak ve 1-2 yıl sonra piyasadan silinecek. Olan yine bizim vergilere olacak... Tabii bu söylediklerim gerçekten üretilirse olacaklar; hiç üretilmeme olasılığı da daha yüksek. Son yıllarda gündeme gelen projelerin hiç biri gerçekleşmedi çünkü...
2017 yılında artık yerli otomobil üretmek büyük bir başarı da değil. O aracı dünya piyasasına sokabiliyor musun, rekabet edebiliyor mu bu önemli. THY gibi sürekli bizim vergilerle desteklenecekse hiç üretmemek daha iyi.
Yorum
-
Birşeyler yapmak için geç kalınsa bile bir yerden başlamak gerekiyor düşmeden emekleme den yürümek olmuyor bu gün belki taklit ederiz ama yarın yaparız
geçmişte devrim arabasının başına gelenler inşallah bu arabanın başına gelmez
Bu araç piyasaya çıkarsa bende alacağım.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostBirşeyler yapmak için geç kalınsa bile bir yerden başlamak gerekiyor düşmeden emekleme den yürümek olmuyor bu gün belki taklit ederiz ama yarın yaparız
geçmişte devrim arabasının başına gelenler inşallah bu arabanın başına gelmez
Bu araç piyasaya çıkarsa bende alacağım.
Yorum
-
Almanya istemiyorsa vardır bir bildiği.O zaman daha fazla istemeliyiz.Bu hükümet değil devlet meselesi.Keşke diğer politikacılarda bu tür projelerle gündemi meşgul etseler.43 yaşındayım muhalefetin yağmur bombası dışında icraatını görmedim.Sadece eleştirmekle anca yerimizde sayıp opel mi alsak ww mi diye yazar dururuz.Eski yönetimleri yaşamayanların bu eleştirileri yapmaları da doğaldır.İmkanım elverirse yerli araca binmekten gurur ve mutluluk duyarım."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Milli duygularımızı çok iyi kontro ediyor akp hükümeti, hep düşünüyorum 3. Havalimanı yapılıyor yılda bir kaç seferde istanbula giderim o kadar büyük ve sehir dışındaki bir havalimanına Almanların ne gibi bir gıcığı olacak yani gunde 50 tane gelen ucak orayı görünce 100 uçakmi olacak diye yada kargo uçaklari ...İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
2010 caddy 1.9 TDİ
Yorum
-
Konu Konuyu açacak gibi günün sonunda bakıldığında öyle yada böyle bir hava limanı ülkemizin değerini artıracak kimin yaptığı yada yapamadığı önemli değil bence Almanya örnek verildiği için söylemek istiyorum Almanya Frankfurt şu anda avrupanın en aktif ve en büyük hava limanı ve aynı zamanda kongre merkezi ülkemizde yapılan bu havalimanı ile buzlar yerinden oynayacak ve ciddi büyük parçalar ülkemize gelecek bu da Almanya ve dolayısı ile Avrupayı rahatsız ediyor ben olaya böyle bakıyorum.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Yorum