Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Normal mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Merhabalar,aracımı alalı 10 gün oldu. 2015 ikinci yarı üretimi ve 18.000km. Takip ettiğim kadarıyla Ş. İçi 7-7.5lt / Ş.Dışı 5-5,5lt Sakin kullanan biriyim. Gerçi basınca arabada zıplıyor yakıtta zıplıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: levent vardar View Post
      2016 cosmo 1.6 cdti kullaniyorum komple sehir ici 6.4 ortalamam .
      Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
      Ortalamam 6-6,5 lite ( 7000 km ) 1.6 ehdi. Çoğunluk şehir içi
      Yol bilgisayarının gösterdiği ise doğrudur ama pompa değeri diyorsanız, şehir İstanbul ise ve mesai saatlerinde trafikte iseniz İmkansız.

Benim yol bilgisayarım tümü İstanbul şehir içi kullanımda 6,3 litre gösteriyor ama pompa hesabım 8 litre Oha denecek kadar fark var.

Orjinal yazı sahibi: ilbey kurt View Post
      Dizelde ortalamayı 8 in altına indirip şehir içinde kullananlara hayranım bir biz beceremedik bence o hız ortalamasıyla o yakıt çok normal daha motor ısınana kadar siz varış noktasında oluyorsunuz.
      Benim kadar yavaş ve sakin kullanan yoktur ya da çok istisnadır buna rağmen şehir içinde 8 litrenin altına düşüremedim. Çook az yakıyor diye sahiplerinin övüne övüne anlattığı Passat ve SuperB bile şehir içinde 8,2 litre ortalama yakarken fazla yaktığı söylenen Insignia'da ancak 8'e düşebildim ki bence normal bir değer.

Yine de İstanbul şehir içi trafikte pompa hesabı olarak daha az yakıyorum diyen varsa 20 küsür yıllık sürücü olarak ders almaya hazırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post

Yol bilgisayarının gösterdiği ise doğrudur ama pompa değeri diyorsanız, şehir İstanbul ise ve mesai saatlerinde trafikte iseniz İmkansız.

Benim yol bilgisayarım tümü İstanbul şehir içi kullanımda 6,3 litre gösteriyor ama pompa hesabım 8 litre Oha denecek kadar fark var.

Benim kadar yavaş ve sakin kullanan yoktur ya da çok istisnadır buna rağmen şehir içinde 8 litrenin altına düşüremedim. Çook az yakıyor diye sahiplerinin övüne övüne anlattığı Passat ve SuperB bile şehir içinde 8,2 litre ortalama yakarken fazla yaktığı söylenen Insignia'da ancak 8'e düşebildim ki bence normal bir değer.

Yine de İstanbul şehir içi trafikte pompa hesabı olarak daha az yakıyorum diyen varsa 20 küsür yıllık sürücü olarak ders almaya hazırım
        Ben artık 14 lt'lere alıştım. 10 altı değerler benim için hayal.

Yorum

İşleniyor...
        X