Herkese merhaba bir araç alıcam 1.6 sidi otomatik 2014 73 binde aracı expere götürdüm herşey tamam ama bilgisayar bağladı araca şanzıman kutu hatası vardı sildim dedi exper birde benzin pompası hatası vardı onuda sildim dedi şanzıman soru. Çıkarırmı bana bu aracı alsam geçici kayıt felan mıdır acaba
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia şanzıman hakkında
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: yasmincafe View PostHerkese merhaba bir araç alıcam 1.6 sidi otomatik 2014 73 binde aracı expere götürdüm herşey tamam ama bilgisayar bağladı araca şanzıman kutu hatası vardı sildim dedi exper birde benzin pompası hatası vardı onuda sildim dedi şanzıman soru. Çıkarırmı bana bu aracı alsam geçici kayıt felan mıdır acabahttps://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
-
O aracı almayınız. Aldıysanız geçmiş olsun. Nasıl expertiz bu? Sanki toz siliyor... bu hatalar ciddi. Sizi detaylıca uyarmalı.
Benzin pompasını bilmemde 6T45' in komple revizyonu 5,000 TL den başlıyor dışarıda. 6t45' ( şanzıman )
,CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Bir ilave de ben yapayım. Benzin pompası arızalı ise 850 tl gibi bir fiyatı oluyor. Şamandırası üstünde gelmeyebiliyor. Ona da ayrıca 400 tl ödeme söz konusu olabiliyor. Yani 1250 tl. Komple benzin deposu araç lifte kalkarak sökülüyor. İşçilik hariç bu para. Sidi motorlarda bu pompa bulunamayabiliyor bu sefer de almanyadan parça beklenebiliyor. Gelmesi bir ayı bulabiliyor.
Usta işinin ehliyse pompada sorun olup olmadığını anlayabilir yapacağı testlerle..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum