1,6 cdti cosmo 2016 39 binde ön sağ çamurluktan kazası var şaselerde hiç bir sıkıntı yok kazali halini gördüm yapılıyor 46 bin lira hasar kaydı gözüküyor 85 bin tl fiyat 2-3 sene binmek amacım çok zarar edermiyim sıkıntılımı olur alsammı almasammı çok kararsız kaldım herkes alma diyor param buna yetiyor gibi bunu almassam 1,6 sidi 170 alıcam yakıtından korkuyorum sizlerinde fikrini almak istedim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ağır Hasar kayıtlı araç alınırmı
Collapse
X
-
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Bence ağır hasarlı bir araç için o fiyat çok yüksek. Hasarsızları 95 civarı bulunabiliyor. Ben olsam illaki alacaksam 75 den fazla vermezdim. Satarken zorlanma ihtimaliniz çok yüksek. Canınızı sıkacak bir sürü muhabbet olacaktır. Yoksa alıp binme kısmında hiç sorun olmaz.
Mesela bu ilandaki araç çok daha mantıklı gibi. PAzarlkıkla 85 civarı alınabilir diye tahmin ediyorum. Sadece km farkı var.
Yada:
Bu araç çok daha az hasasrlı duruyor ve km oldukça düşük. 2-3000 TL masrafla gayet iyi olabilir. Pekboya bile gerekmez gibi görünüyor ama baktırmak lazım tabi.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post2012 1.4 Edition Elegance Sunroff- Navi- Sprin Boster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmen View PostBence ağır hasarlı bir araç için o fiyat çok yüksek. Hasarsızları 95 civarı bulunabiliyor. Ben olsam illaki alacaksam 75 den fazla vermezdim. Satarken zorlanma ihtimaliniz çok yüksek. Canınızı sıkacak bir sürü muhabbet olacaktır. Yoksa alıp binme kısmında hiç sorun olmaz.
Mesela bu ilandaki araç çok daha mantıklı gibi. PAzarlkıkla 85 civarı alınabilir diye tahmin ediyorum. Sadece km farkı var.
Yada:
Bu araç çok daha az hasasrlı duruyor ve km oldukça düşük. 2-3000 TL masrafla gayet iyi olabilir. Pekboya bile gerekmez gibi görünüyor ama baktırmak lazım tabi.2012 1.4 Edition Elegance Sunroff- Navi- Sprin Boster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: roadrunners View PostFiyat makûl olduğu sürece satılmayacak araba yokSon düzenleme: yasmincafe; 01.11.2017, 20:10.2012 1.4 Edition Elegance Sunroff- Navi- Sprin Boster
Yorum
-
meblağ yuksek fiyat cazip olmadığı için alınmaması gerektiğine siz lerin fikirleri sayesinde karar verdim teşekkür ederim ama öyle ilnalar varki aşağıdaki gibi insanın aklı karışmıyor değilGaleriden satılık ikinci el 2016 model Beyaz Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance 61.750 TL - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da dakikada iki araba sahibini buluyor.2012 1.4 Edition Elegance Sunroff- Navi- Sprin Boster
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum