insignia almayı düşünüyorum daha doğrusu almak üzereyim ama kararsız kaldım 1,6 170 mi yoksa 1,4 140 mı hangisini tavsiye edersiniz 2 sinede lpg oluyor sıkıntı yok diye biliyorum ama 1,6 olursa otamatik olucak 1,4 olursa manuel olucak tavsiyleriniz nedir şimdiden kolay gelsin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 sidi mı yoksa 1,4 t mi makyajlı kasa
Collapse
X
-
Yakıtı fazla düşünmeden zevkli bir sürüş istiyorsanız, gaza bastığınızda kopsun gitsin istiyorsanız 1.6T
Sakin sakin kullanırım, yokuşta vites düşerim fark etmez diyorsanız 1.4T1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eniskose View Post1.4 T satıp 1.6 T alalı 1 hafta oldu. 2 yıl bindim 1.4 t ye. Şunu rahatlıkla söylerim ki kesinlikle 1.6 alın. Memnun kalmazsanız gelin burada beni dövün"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: eniskose View Post
Oğuz Bey forumdan bir arkadaş daha önce söylemişti bana. Sıfır 1.4 ü 1 yıl olmadan satıyordu. Neden satıyorsun dedim maalesef 1.6 T deneme sürüşü yaptım demişti"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
1.6 T SIDI (170HP) motora normal sıralı sistem LPG olmuyor. Direkt injeksiyon kitler uyumludur. Fiyat yaklaşık 10.000 TL
1.4 T makyajlı kasa sahibiyim, biraz performans istediğim için yazılım yaptırdım. Atiker Gold + AFR ayarı ile benzin performansı ve sağlığı ile kullanıyorum.
Bu iki araç arasında temel fark şu : 1.6 SIDI de Otomatik vites ve Cosmo donanım seçeneğiniz var. 1.4T lerde malesef yok. En fazla benim gibi uzun süre arayarak edition elegance Stil paket + sunroof lu bulursanız tatmin eder.
Fikrin kadar varsın!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post1.6 T SIDI (170HP) motora normal sıralı sistem LPG olmuyor. Direkt injeksiyon kitler uyumludur. Fiyat yaklaşık 10.000 TL
1.4 T makyajlı kasa sahibiyim, biraz performans istediğim için yazılım yaptırdım. Atiker Gold + AFR ayarı ile benzin performansı ve sağlığı ile kullanıyorum.
Bu iki araç arasında temel fark şu : 1.6 SIDI de Otomatik vites ve Cosmo donanım seçeneğiniz var. 1.4T lerde malesef yok. En fazla benim gibi uzun süre arayarak edition elegance Stil paket + sunroof lu bulursanız tatmin eder.2012 1.4 Edition Elegance Sunroff- Navi- Sprin Boster
Yorum
-
Otomatik ve benzinli düşünüyorsanız alabileceğiniz model 1.6 SIDI. Manuel ve benzinli düşünüyorsanız da zaten almanız gereken 1.6 SIDI. Yani 1.6 SIDI'yi almamak için hiç bir engel yok
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum