Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel Grandland x
Collapse
X
-
Bu adam aslında otomobilden anlıyor, en azından sürmeyi biliyor. Fakat testlerini hiç beğenmiyorum, "test" ten ziyade "tanıtım filmi" tadında videolar çekiyor, rakipleriyle yeterince kıyaslamıyor ve rakiplerine göre zayıf yanlarını pek fazla vurgulamıyor. Günümüzde her araç belli bir konfor ve performans dengesi yakalıyor, önemli olan rakiplerine karşı ne kadar ileride ya da geride olduğu... Kendisine de bu eleştirimi ilettim.
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View PostBu adam aslında otomobilden anlıyor, en azından sürmeyi biliyor. Fakat testlerini hiç beğenmiyorum, "test" ten ziyade "tanıtım filmi" tadında videolar çekiyor, rakipleriyle yeterince kıyaslamıyor ve rakiplerine göre zayıf yanlarını pek fazla vurgulamıyor. Günümüzde her araç belli bir konfor ve performans dengesi yakalıyor, önemli olan rakiplerine karşı ne kadar ileride ya da geride olduğu... Kendisine de bu eleştirimi ilettim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View PostBu adam aslında otomobilden anlıyor, en azından sürmeyi biliyor. Fakat testlerini hiç beğenmiyorum, "test" ten ziyade "tanıtım filmi" tadında videolar çekiyor, rakipleriyle yeterince kıyaslamıyor ve rakiplerine göre zayıf yanlarını pek fazla vurgulamıyor. Günümüzde her araç belli bir konfor ve performans dengesi yakalıyor, önemli olan rakiplerine karşı ne kadar ileride ya da geride olduğu... Kendisine de bu eleştirimi ilettim.
Yorum
-
Dün sürdüm bu aracı, dışarıdan sanki 3008'e göre daha heybetli, gayet estetik bir araç ama iç kısım kaliteli olmasına rağmen 3008'e göre hayal kırıklığına uğrattı, içi çok sade, cam tavan var ama açılmıyor vs. Ama direksiyon ısıtma çok güzeldi, adaptif cruise ve şerit takip çok iyi çalışıyor. Fiyat olarak excellence için 190 dediler (ki bir çok opsiyon bu fiyatın içinde yoktur muhtemelen). Alacak olsam muhtemelen 3008'i tercih ederdim.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
Yorum