Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tekrar insignia :)
Collapse
X
-
2016 Mercedes cla 180 cdi amg
-
[QUOTE=mazelife;n602095]Orjinal yazı sahibi: Uğur K View PostHayırlı uğurlu olsun Taner abi, evvelde mersoyu köyde görmüştüm. Aramaya fırsatım olmadı işlerden.
Uğurum teşekkür ederim Mersoyla gelmiştim köye, dönmesi zor geldi uçakla döndüm. Babamda sevmiyor altı yere yakın diye birde vites arıyor, binen olmadı tabi yatmış evin önünde Geldim döndüm geçenlerde. Bidahakine sportstourer testi yaparız araba efsane
Yorum
-
[QUOTE=Uğur K;n602119]Orjinal yazı sahibi: mazelife View Post
Yaparız abi, köyün 2. ST'si olucak senin ki. Senin ki daha dolu tabi ondan.2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
Taner Bey hayırlı olsun ST aracınız.Çok fazla dikkat çeken bir model.Yeni kasaları daha hantal ve olgun bir çizgisi olduğu için bu kasalar efsane olarak kalacak.Küçük Q7 diye takılıyorlardı arkadaşlar. Allah kazadan beladan muhafaza eylesin.Güle güle kullanın."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
[QUOTE=mazelife;n602139]Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
Gördüm onu uğurum akşamları eski petrolün ordaki kahvenin yanında duruyordu siyah Bizim oralardada baya çoğaldı insignia sayısı, zehirliyon galiba milleti
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deepzelan View PostÖncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Doğrusu o aracı kaçırdığıma yanıyorum hala Haberiniz olsun satmaya niyetlenirseniz ilk müşterisi benim. Tekrar hayırlı olsun.2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
Yorum