hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tekrar insignia :)
Collapse
X
-
Akıllı adamın dönüp dolaşıp geleceği yer İnsignia, ben dokuz senede beş araba değiştirdim, hepsi insignia.
Şimdi sırada grand sport ekselans var kısmet olursa, hep söyledim, yine söylüyorum, fayda/külfet mukayesesi
yapıldığında hiçbir D segment araç onunla boy ölçüşemez. Şu ekselansın OPC badi kitli ,deri döşeme premium
tasarım paketli olanı var, armasını yıldızla veya audi ile değiştirin fiyatı en az yüz bin euro olur, Opel bu arabayı 180 bin
tl'ye veriyor, arabamı satılığa çıkardım, satar satmaz da bir tane alacağım kısmetse Gırtlağına kadar dolu ,
aklınıza ne gelirse, hatta gelmeyenler bile var arabada
Yorum
-
[QUOTE=Uğur K;n602075]Hayırlı uğurlu olsun Taner abi, evvelde mersoyu köyde görmüştüm. Aramaya fırsatım olmadı işlerden.
Uğurum teşekkür ederim Mersoyla gelmiştim köye, dönmesi zor geldi uçakla döndüm. Babamda sevmiyor altı yere yakın diye birde vites arıyor, binen olmadı tabi yatmış evin önünde Geldim döndüm geçenlerde. Bidahakine sportstourer testi yaparız araba efsane
2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View PostAkıllı adamın dönüp dolaşıp geleceği yer İnsignia, ben dokuz senede beş araba değiştirdim, hepsi insignia.
Şimdi sırada grand sport ekselans var kısmet olursa, hep söyledim, yine söylüyorum, fayda/külfet mukayesesi
yapıldığında hiçbir D segment araç onunla boy ölçüşemez. Şu ekselansın OPC badi kitli ,deri döşeme premium
tasarım paketli olanı var, armasını yıldızla veya audi ile değiştirin fiyatı en az yüz bin euro olur, Opel bu arabayı 180 bin
tl'ye veriyor, arabamı satılığa çıkardım, satar satmaz da bir tane alacağım kısmetse Gırtlağına kadar dolu ,
aklınıza ne gelirse, hatta gelmeyenler bile var arabada2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ilker-82 View PostHayırlı olsun.Bende geçen hafta sonu bir hata edip Honda'ya gidip HB Civic baktım bakmaz olaydım.Bu aracı kötülemek istemiyorum ama Insignia'dan sonra araç tercihi de zor oluyor.
Civic'in yanlış hatırlamıyorsam rs modeli var 2017 model 1.5 turbo 182 beygir 100-120 bin tl bandında alınabiliyor. Japon araçlarının sağlamlığı, kolay kolay bozulmaması, polonun 80 bin tl olduğu bir piyasada fiyatı dolayısı ile de tercih sebebi oluyor. Benim görüşüm eski olsun insignia olsundur, aracı bilmemde buna bir etken tabiki ama bilmeyen insigniayla bağı sadece çevreden duyulan olumsuz bilgiler olunca, başkası sıfır olsun başım ağrımasın diyerek civic'e yönelebilir. İş yerimde geçenlerde bir arkadaşla konuşuyoruz, insigniaya binmemiş bir arkadaş, konu yakıta geldi, insignia en az 15 lt yakıyormuş dedi, ben ne kadar ben kullanıyorum desemde, tam olarak ikna edemedim insanların zihnine işlenmiş yanlış bir insignia mevcut. Herzaman söylüyorum cosmo donanım seviyesinde bile olan donanım piyasadaki çoğu araçtan daha dolu. Örnekle cla nın şu anki fiyatı 220 bin tl gibi bir rakam olması lazım, bu araca otomatik koltuk 2016 senesinde geldi. Varın gerisini siz düşünün2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mazelife View PostHerzaman söylüyorum cosmo donanım seviyesinde bile olan donanım piyasadaki çoğu araçtan daha dolu. Örnekle cla nın şu anki fiyatı 220 bin tl gibi bir rakam olması lazım, bu araca otomatik koltuk 2016 senesinde geldi. Varın gerisini siz düşünün
o konfor yeminle söylerim E sınıfı araçlarda yok, birkaç eksiği var, örneğin bir elektrikli bagaj kapağı olabilirdi, vites bmw benzeri
otomatikleşebilirdi, ama zamanla o eksikler giderilir ve her bakımdan premium bir araç olur insignia, benim baktığım araba vişne
çürüğü renginde ve o kadar şık duruyor ki yakıyor . İnci beyazı diyorlar, metalik sedefli bir renk var, o da çok yakışıyor ekselansa,
ama beyaz çok araba var diye ötekini tercih edeceğim kısmetse
Yorum
Yorum