Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tekrar insignia :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Taner Bey, cla var ya , o ekselansla hiçbir bakımdan mukayese edilecek gibi değil, amiyane tabirle on basar, o elektronik donanım,
    o konfor yeminle söylerim E sınıfı araçlarda yok, birkaç eksiği var, örneğin bir elektrikli bagaj kapağı olabilirdi, vites bmw benzeri
    otomatikleşebilirdi, ama zamanla o eksikler giderilir ve her bakımdan premium bir araç olur insignia, benim baktığım araba vişne
    çürüğü renginde ve o kadar şık duruyor ki yakıyor . İnci beyazı diyorlar, metalik sedefli bir renk var, o da çok yakışıyor ekselansa,
    ama beyaz çok araba var diye ötekini tercih edeceğim kısmetse
    Şaman bey yanlış anladınız sanırsam cla ile ilk çıkan insignia bile kıyas kaldırmaz Yeni kasa insignia ile zaten kıyaslanacak bir araç değil. E180'de kullandım tamam araç güzel heybetli geniş ama opsiyon özellik ararsan gene insignia alır gider. Burda araçtan beklenti önemli, hepimiz biliyoruz ki yıldız türkiyede farklı bir izlenim bırakıyor. Amblemleri söksek kullanıcıya sorsak çoğu aracın yanında insignia açık ara farkla alır gider. Cla daha öncede dediğim gibi parasının ederi bir araç değil verdiğin parayı yıldıza veriyorsun. Bakım için evimden alıp evime bıraktılar mesela, opelde böyle bir durum söz konusu değil benim bildiğim kadarı ile. Aracınız şuan satılık, herhangi bir opel bayisini aradığınızda aracınıza vericekleri ücreti siz benden daha iyi biliyorsunuz vs. Sonuç olarak dediğiniz gibi yeni kasa insigniada farklı bir amblem olsa çok farklı fiyat etiketine sahip olurdu.
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

[QUOTE=mazelife;n602095]
      Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
      Hayırlı uğurlu olsun Taner abi, evvelde mersoyu köyde görmüştüm. Aramaya fırsatım olmadı işlerden.

Uğurum teşekkür ederim Mersoyla gelmiştim köye, dönmesi zor geldi uçakla döndüm. Babamda sevmiyor altı yere yakın diye birde vites arıyor, binen olmadı tabi yatmış evin önünde Geldim döndüm geçenlerde. Bidahakine sportstourer testi yaparız araba efsane
      Yaparız abi, köyün 2. ST'si olucak senin ki. Senin ki daha dolu tabi ondan.

Yorum

hayırlı olsu. Güle güle kullanın

Yorum

[QUOTE=Uğur K;n602119]
          Orjinal yazı sahibi: mazelife View Post

Yaparız abi, köyün 2. ST'si olucak senin ki. Senin ki daha dolu tabi ondan.
          Gördüm onu uğurum akşamları eski petrolün ordaki kahvenin yanında duruyordu siyah Bizim oralardada baya çoğaldı insignia sayısı, zehirliyon galiba milleti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eniskose View Post
            hayırlı olsu. Güle güle kullanın
            Teşekkür ederim enis bey

Yorum

Taner Bey hayırlı olsun ST aracınız.Çok fazla dikkat çeken bir model.Yeni kasaları daha hantal ve olgun bir çizgisi olduğu için bu kasalar efsane olarak kalacak.Küçük Q7 diye takılıyorlardı arkadaşlar. Allah kazadan beladan muhafaza eylesin.Güle güle kullanın.
              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

[QUOTE=mazelife;n602139]
                Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post

Gördüm onu uğurum akşamları eski petrolün ordaki kahvenin yanında duruyordu siyah Bizim oralardada baya çoğaldı insignia sayısı, zehirliyon galiba milleti
                Benimkini görüp, bana sormadan alıyorlar yav. Sorsa kesinlikle sunroof opsiyonlu tavsiye ederdim. İçerisi çok karanlık, dar hissettiriyor. ST olacaksa sunroof şart.

Yorum

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın

Yorum

Bende satmamak için direniyorum
                    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Öncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Doğrusu o aracı kaçırdığıma yanıyorum hala Haberiniz olsun satmaya niyetlenirseniz ilk müşterisi benim. Tekrar hayırlı olsun.

Yorum

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deepzelan View Post
                          Öncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Doğrusu o aracı kaçırdığıma yanıyorum hala Haberiniz olsun satmaya niyetlenirseniz ilk müşterisi benim. Tekrar hayırlı olsun.
                          Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Satmaya niyetlenirsem ilk size haber vericem.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS View Post
                            Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın
                            Teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arel2434 View Post
                              Bende satmamak için direniyorum
                              Temiz sw ise birdaha düşünün çünkü sizinde bildiğiniz gibi bulması zor bir araç.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post
                                Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın..
                                Teşekkür ederim sağolun

Yorum

İşleniyor...
                                X